• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Het kantoor van de toekomst

De functie van het kantoor verschuift van een plek om te werken naar een plek om te ontmoeten. Kantoren zijn in de huidige situatie veelal ingericht op de aanwezigheid van medewerkers. Niet op hun gewoonten, voorkeuren en behoeften. Bij JDE willen we mooie momenten bieden die mensen echt dichter bij elkaar brengen. Van een goed gesprek tot een luisterend oor. Van even samen ontspannen tot er weer samen tegenaan gaan. Momenten die verder gaan dan alleen een goede kop koffie en thee.

De Kantoortuin

Je hebt net gezellig geluncht met collega’s. Voordat je richting je favoriete plek aan het raam loopt, stop je nog even bij de koffiemachine voor een heerlijke kop thee. Uiteraard gooi je je theezakje weg bij het GFT. Samen dragen we een steentje bij!

Green Select is ons duurzame koffiecorner concept waarbij we een refurbished machine aanbieden aangevuld met onze andere duurzame producten.

De Thuiskamer

Vandaag, tijdens je thuiswerkdag, bespreek je het jaarverslag in een virtuele meeting met je collega’s. Je hebt gelukkig nog voldoende voorraad koffie en thee van het Thuisbarista-programma van je werkgever. Die espresso’s helpen je scherp te blijven op de inhoud!

De Thuisbarista is hét thuiswerkconcept van JDE. Met een laagdrempelig programma kunnen werkgevers een bijdrage doen in de koffie- en theeconsumptie op de thuiswerk dagen van werknemers.

Een Warm Welkom

De receptioniste ontvangt je tijdens een bezoek aan een klant met een heerlijke kop espresso. Terwijl je op je afspraak wacht scan je een QR code om meer te weten te komen over de herkomst van de koffie die je drinkt. Die kop espresso smaakt nog lekkerder nu je weet dat ook de koffieboer het met koffie van D.E beter voor elkaar heeft!

Ontdek in onze Origin Stories waar jouw koffie vandaan komt en ontmoet de koffieboeren die dagelijks met passie de beste groene koffiebonen verbouwen.

De Kantooroase

Voordat je vertrekt naar de afscheidsborrel van een collega bereid je de beoordelingsgesprekken met je team voor. Dit doe je in de Kantooroase. Zo kun je onder het genot van een kop groene thee volledig focussen en vol energie van start gaan met de beoordelingsgesprekken.

Voldoende water drinken is belangrijk, zeker tijdens een lange werkdag. De Pickwick Lekker Fris waterbar helpt medewerkers te motiveren meer water te drinken.

Het Clubhuis

Je hebt de hele middag met je team gebrainstormd met je team over een nieuw business model. Eindelijk pauze. Voordat jullie weer beginnen bereid je je eigen caramel latte macchiato! Een heerlijk verwenmoment. Zo kun je er weer tegenaan voor het tweede deel!

Wij brengen het koffiebar gevoel naar je toe met D.E Café barista station. Een plek om er even helemaal tussenuit te zijn. Om samen te komen en geïnspireerd te worden.

Wil je meer weten over hoe koffie en thee bij kunnen dragen aan een toekomstbestendig kantoor en de uitdagingen van deze tijd? Wij vertellen het graag.