• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

 

Jouw duurzame Green Select koffiecorner

Als JDE Professional bieden wij onze klanten een uitgebreid assortiment aan duurzame producten. Green Select is ons
duurzame koffiecorner concept waarbij we een refurbished machine aanbieden aangevuld met onze andere duurzame producten.
Hiermee is een volledig duurzame koffiecorner binnen handbereik. Een refurbished machine is niet alleen goed voor het milieu,
het bespaart ook nog eens geld.. Dat smaakt naar meer!


Green Select Machine

Een Green Select refurbished koffiemachine is zo goed als nieuw en een duurzame keuze. Een Green Select automaat bespaart tot wel 63% C02- uitstoot* ten opzichte van dezelfde nieuwe machine. Dat zegt misschien weinig, maar deze uitstoot is gelijk aan 14 autoritten van Utrecht naar Parijs. En terug!

Dat de koffiecorner duurzaam is, wil je vast ook communiceren met de medewerkers. Hiervoor hebben we communicatie materiaal voor in de koffiecorner ontwikkeld die we direct mee installeren naast de machine. Efficiënt en duurzaam.

Een duurzame keuze hoeft niet ten koste te gaan van kwaliteit en looks. De Green Select refurbished machines die JDE Professional aanbiedt, zijn van topkwaliteit en werken als nieuw.

Daarnaast zijn de professionele koffiemachines energiezuinig omdat deze allemaal over een eco-modus beschikken.

*In samenwerking met Guidehouse is de CO2-impact berekend door middel van een screening Life Cycle Assessment

 

Koffie

Kies één van onze gecertificeerde koffiebonen-melanges uit ons uitgebreide gecertificeerde assortiment. Vooral ons nieuwe dubbel-gecertificeerde Douwe Egberts Biologisch & Fairtrade koffiebonen medium en dark roast smaakt dubbel zo goed!

Thee

Onze acht Fairtrade Pickwick theeblends zijn 100% natuurlijk en verpakt in een volledig gesloten papieren envelop, die als oud papier gerecycled kan worden.

Bekijk onze thee

D.E hard cup

De D.E. hard cup is een herbruikbare koffiebeker met een inhoud van 250 cc is gericht op dynamische locaties waar veel mensen komen en werken. Denk aan scholen, kantoren, grote ziekenhuizen, sportkantines en pretparken. Door het grote aantal bekers is het stapelen van hard cups gewenst en zijn porselein en glaswerk minder praktisch.

Duurzaam & Zero Waste

  • Geproduceerd in Duitsland met 100% Europees recyclebaar polypropyleen
  • Herbruikbaar: gaat minstens 400 wasbeurten mee
  • Inzamelingsprogramma voor opgebruikte bekers en deksels

Onderzetkast van gerecycled materiaal

Een volledig groene koffiehoek bestaat uit meer dan een refurbished koffiemachine en fairtrade producten. Ook de onderzetkast past helemaal bij deze duurzame koffiecorner.

  • De onderzetkasten worden geproduceerd in een  CO2-emissie- en gasvrije installatie.
  • De kasten zijn gemaakt van massief gecertificeerd hout gemaakt van 95% gerecyclede materialen.
  • De kast is PEFC gecertificeerd. Het internationale PEFC keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos en dat het bos in stand blijft.
  • De kasten zijn modulair opgebouwd waardoor (beschadigde) onderdelen zoals de bekerdispensers kunnen worden vervangen, dit biedt de mogelijkheid om de levensduur van de kasten bij een klant te verlengen.
  • De geretourneerde kasten krijgen ofwel een andere levenscyclus via een partner van JDE, ofwel worden opgenomen in de deels circulaire afvalstroom. De afvalstroom zorgt ervoor dat een deel van de gebruikte kasten als grondstof naar de leverancier teruggaat.

Contactformulier