Koffiemachine kantoor

Een koffiezetapparaat op kantoor is dé ontmoetingsplek voor een snel gesprek.
Een goede kop koffie begint bij de perfecte koffiemachine voor op kantoor.
Wij denken graag met je mee. Koop, huur of vraag om een vrijblijvend advies voor een koffiemachine op kantoor.

Ik wil advies op maat

De meest gekozen koffiemachines voor kantoor

Of bekijk al onze koffieautomaten.

Cafitesse Excellence Compact Touch

Cafitesse koffie
Met krachtig koffie extract voor maximaal genot van de aroma’s

Koffievariatie

Espresso, Zwarte koffie, Decafe, Cappuccino,
Café au Lait, Latte macchiato, Koffie verkeerd,
Warme melk & Heet water


› Bekijk koffiemachine

Espresso Koro 2.0

Espresso koffie
Met verse koffiebonen voor de complete koffiebeleving

Koffievariatie

Espresso, Café crème, Decafe, Cappuccino,
Café au Lait, Latte macchiato, Koffie verkeerd,
Warme melk & Heet water


› Bekijk koffiemachine

L'OR Promesso

Promesso koffie
Met krachtig koffie extract voor hoogwaardige premiumvarianten

Koffievariatie

Espresso, Café crème, Zwarte koffie, Cappuccino, Café au Lait, Latte macchiato, Koffie verkeerd, Ristretto, Koud water & Heet water

› Bekijk koffiemachine

Koffieservice

Er zeker van zijn dat je altijd zorgeloos kunt genieten van koffie op kantoor? Bekijk dan onze servicepakketten. Liever nooit zonder koffie of thee komen te zitten? Sluit dan een MyComfort abonnement af. Koffie, thee maar ook andere producten die jouw koffiecorner compleet maken, automatisch opnieuw besteld en bezorgt. Bekijk ook onze tips om te zorgen dat je straks op kantoor met collega’s of gasten op een veilige manier een kop koffie kan drinken.

Koffie op kantoor

Het lijkt zo simpel, een goede kop koffie zetten. Met de juiste koffiemachine en koffiesoorten is dat ook zo. Lees meer over welke koffiesoorten er zijn of bekijk onze 6 tips voor het kiezen van een koffiemachine. Liever in het echt proeven? Kom dan een keer langs in ons Experience Center. Samen met onze koffie-expert ontdek je de perfecte koffie voor op kantoor. 

Espressobonen

Versgemalen espressobonen

Licht, medium of donker gebrande koffiebonen. Met verse koffiebonen heeft iedere kop koffie zijn eigen aroma. Kies voor Arabica of Robusta en maak met een espressomachine elke keer een vers kopje koffie. Ook perfect voor een cappuccino of espresso.

Fresh Brew

Klassieke filterkoffie

Perfect voor het zetten van zwarte koffie. Met Fresh Brew zet je koffie kopje voor kopje. Gemaakt van vers gemalen koffiebonen en in verschillende koffie melanges verkrijgbaar.

Cafitesse

100% pure koffie

Een vloeibaar koffie-extract gemaakt van de allerbeste koffiebonen. Zo heb je altijd topkwaliteit koffie die ook nog eens snel is gezet. Je kunt kiezen uit drie smaak melanges; Strong Roast, Medium Roast en Classic Rost. 

Instant

Krachtige koffiearoma's

Snel al je medewerkers en gasten voorzien van koffie? Ga dan voor instant koffie. De ingevroren koffie lost gemakkelijk op in heet water. Extra handig is dat één stick gelijk staat aan één kop koffie. 

L'OR Promesso

Superieure kwaliteit

Dankzij het gebruik van een vloeibaar koffie-extract krijg je met L’OR Promesso en stijlvolle en smaakvolle koffie-ervaring. Met L’OR heb je toegang tot een brede selectie van koffievariaties die ook nog eens snel en gemakkelijk zijn gezet.