Ieder kopje koffie heeft zijn eigen verhaal

Douwe Egberts serveert koffie op vele plekken. Thuis, op het werk en in de horeca. Maar ook onderweg, in sportscholen en in verzorgingstehuizen. Dat maakt ieder kopje koffie uniek. Ieder kopje wordt gedronken door iemand anders, op een ander moment en met een andere reden. Zo heeft ieder kopje koffie zijn eigen verhaal. Met sommigen zo bijzonder of herkenbaar dat we ze gaan vertellen.


Onze koffie en thee brengt samen

Koffie en thee brengt mensen samen. Daarom steunen wij maatschappelijke initiatieven. De meest bekende hiervan is Burendag in samenwerking met het Oranje Fonds. Afgelopen jaar deden er meer dan 1 miljoen mensen aan mee! Ook zetten we ons in voor hulpbehoevenden met stichting DoSocial en ouderen met Carista. Omdat wij vinden dat iedereen een koffie- of theemoment verdient. 

Lees meer over Carista

Aandacht doet goed. Een vriendelijke blik. Een woord van waardering of zomaar een praatje. Van een collega, vriend of vreemde.

 

Lees de verhalen van onze klanten


Het koffieverhaal van

Leeuwenkamp

Zoektocht naar de
perfecte koffie-oplossing

Lees verder 


Het koffieverhaal van

Hogeschool Utrecht

De herbruikbare beker valt
bij iedereen in de smaak

Lees verder 


Het koffieverhaal van

The Brew

Een thuisgevoel voor studenten
met The Brew

Lees verder 


Aandacht doet goed. Een vriendelijke blik. Een woord van waardering of zomaar een praatje. Van een collega, vriend of vreemde.

Juist aan die kleine momenten schieten we snel voorbij. De mobiele telefoon pakt te vaak onze aandacht, er zijn nog 20 dingen te doen en we groeten elkaar niet meer.

Dat maakt ons oppervlakkiger, afstandelijker of zelfs soms onaardiger. Een kop koffie of thee kan een verrassend groot verschil maken. Mensen hebben ineens weer aandacht voor zichzelf en elkaar. Dat is iets kleins en tegelijkertijd iets ongelofelijk groots. Onze koffie en thee helpen je warmte en aandacht te schenken. Op het werk, op school, voor jezelf, in een restaurant, in de wachtkamer of op het perron.

Altijd en overal. Al 265 jaar.