Koffiemachines

Op zoek naar een professionele koffiemachine? Huren, kopen of vrijblijvend op proef; wij denken graag met u mee! De koffiemachines van Jacobs Douwe Egberts Professional bieden uitkomst voor elke situatie.

Een selectie van ons aanbod

De meest verkochte machines

Aantal medewerkers:
<10 10 - 30 30 - 50 50 - 100

 

Kies uw situatie

Espresso koffiemachines

Espresso is een zetmethode waarbij onder hoge druk water door versgemalen espressobonen wordt geperst. Die druk zorgt voor een karakteristieke smaak, mét een laagje crema.

Cafitesse koffiemachines

Cafitesse is een vloeibaar koffie-extract van de allerbeste bonen: 100% pure koffie. Cafitesse machines bieden topkwaliteit, snelheid, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

L'OR Promesso

L'OR Promesso is een uniek koffieconcept met vloeibaar koffie-extract. Een koffie-ervaring die smaakvol, stijlvol én betrouwbaar is. De perfecte combinatie van functionaliteit en kwaliteit.

Fresh Brew koffiemachines

Fresh Brew koffiemachines zetten koffie van gemalen verse bonen. Douwe Egberts Fresh Brew machines hebben een metalen filter waardoor het milieu aanzienlijk minder wordt belast.

Instant koffiemachines

Douwe Egberts instant koffiemachines zetten aromatische koffie van hoge kwaliteit en met veel gemak. Instantkoffie wordt in de koffiemachine alleen gemengd met heet water. 


Waarom kiezen voor Jacobs Douwe Egberts Professional


Altijd persoonlijk advies
Op werkdagen binnen 24 uur contact
Koffie, koffiemachine & service

Meer over koffiemachines

Welk type koffiemachine past bij uw bedrijf?

Een snelle kop koffie zet u met een instant koffiemachine. De instant koffiemachines van Jacobs Douwe Egberts zetten koffie van hoge kwaliteit, met veel gemak! Bent u op zoek naar koffie, gezet van verse espressobonen? Een koffiemachine met espressobonen is dan de keuze voor u. Bekijk onze verschillende zetsystemen en ontdek welke koffiemachine het beste bij uw bedrijf past.

Hoeveel medewerkers wilt u dagelijks van koffie voorzien?

Het aantal kopjes koffie dat dagelijks geschonken dient te worden is bepalend voor het type machine dat u kiest. Gemiddeld drinken we 4 kopjes koffie per dag. Wordt er ook veel thee gedronken in uw bedrijf? En - niet onbelangrijk: ontvangt u veel gasten in uw bedrijf? Laat u adviseren door één van onze adviseurs over de perfecte professionele koffiemachine.

Wanneer kiest u voor een professionele koffiemachine?

Werkt u in een bedrijf met meer dan vijf medewerkers of gasten? Dan is een professionele koffiemachine aan te raden. Deze kunt u aansluiten op de vaste wateraansluiting en uitbreiden voor bijvoorbeeld het malen van een grotere hoeveelheid koffiebonen. Afhankelijk van uw behoefte, kunt u bij een professionele koffieautomaat tevens een servicecontract afsluiten voor reinigen, bijvullen en onderhoud. Komt u er niet uit? Vraag dan vrijblijvend advies op maat aan.

Wilt u direct een koffiemachine kopen?

Het is ook mogelijk om direct een koffiemachine te bestellen in onze webshop. Bekijk onze D.E Excellent snelfiltermachine of de L'OR Lucente PRO capsulemachine. Zo geniet u binnen 2 dagen van heerlijke koffie op uw werkplaats!

Wilt u de koffiemachine voor aanschaf eerst testen?

Kom samen met uw collega’s langs in ons experience center. Hier kunt u al onze zakelijke koffiemachines testen en ontdekken welke het beste bij uw bedrijf past. Deze koffieproeverij is geheel gratis en u ontvangt vrijblijvend advies van ons. Plan hier uw bezoek in aan ons experience center.

Wilt u een koffiemachine huren, of vrijblijvend op proef?

Voor een vast huurbedrag per maand kunt u beschikken over een professionele koffiemachine. U hoeft dan niet in één keer een grote investering te doen. U beschikt in deze periode over technische service en onderhoud aan uw machine. Ontdek meer over het huren van een koffiemachine.

Hulp bij het onderhoud van uw koffiemachine

Zelf gemakkelijk schoonmaken, vullen & storingen oplossen

Wilt u uw koffiemachine ontkalken en reinigen? Lees hier dan meer.

Handige informatie voor u

Met eenvoudige stappen helpen we u snel verder met

Eenvoudige storingen zelf oplossen

Schoonmaakinstructies

Onderhoudstips

Handleidingen

De mooiste merken & concepten voor uw koffiebeleving

Maak elk koffiemoment speciaal met onze inspirerende concepten en merken. Ontdek welke bij uw onderneming past. 

De lekkerste thee en koffie op het werk

Maak het verschil met goede koffie en thee voor uw gasten en werknemers. Bekijk ons ruime assortiment koffiebonen en thee