KOFFIEMACHINES

Van een koffiemachine wilt u lang plezier hebben. U zoekt niet alleen een machine, maar ook een koffiebeleving. U heeft bij Douwe Egberts Professional keuze uit koffiemachines in veel soorten en maten. Wilt u leasen, huren of kopen? Of neem de machine gewoon vrijblijvend op proef. We denken graag met u mee.

Actie: korting op koffiemachines | Koffiemachine huren | Horeca Koffiemachine

alle koffiemachines

Espresso koffiemachines

Espresso is een zetmethode waarbij onder hoge druk water door versgemalen espressobonen wordt geperst. Die druk zorgt voor een karakteristieke smaak, mét een laagje crema.

Cafitesse koffiemachines

Cafitesse is een vloeibaar koffie-extract van de allerbeste bonen: 100% pure koffie. Cafitesse machines bieden topkwaliteit, snelheid, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Promesso

Promesso is een uniek koffieconcept met vloeibaar koffie-extract. Een koffie-ervaring die smaakvol, stijlvol én betrouwbaar is. De perfecte combinatie van functionaliteit en kwaliteit.

Fresh Brew koffiemachines

Fresh Brew koffiemachines zetten koffie van gemalen verse bonen. Douwe Egberts Fresh Brew machines hebben een metalen filter waardoor het milieu aanzienlijk minder wordt belast.

Instant koffiemachines

Douwe Egberts instant koffiemachines zetten aromatische koffie van hoge kwaliteit en met veel gemak. Instantkoffie wordt in de koffiemachine alleen gemengd met heet water. 

VIND DE JUISTE KOFFIEMACHINE

In een paar stappen advies over de juiste oplossing

U wilt een koffiemachine die geschikt is voor uw situatie. Wij begeleiden u graag in uw keuze. In welke van de professionele omgevingen hieronder herkent u zich? Selecteer daar uw specifieke situatie, aan wie wilt u koffie aanbieden?

Stap 1.

KIES UW SITUATIE

Kantoor, zorg of detailhandel

Indien u koffie schenkt aan uw medewerkers en/of gasten.

Werkplaats en/of fabriek

Indien u koffie schenkt aan uw medewerkers en/of gasten.

Horeca

Indien u koffie schenkt aan uw medewerkers en/of gasten.

Wilt u persoonlijk advies?

ontvang advies op maat

TOP 3 KOFFIEMACHINES

Onze meest verkochte machines

Cafitesse 50

 5-15 medewerkers & gasten
 3 standaardvariaties
 9 sec/kop, 60 sec/kan (à 900 ml)

Cafitesse Excellence Compact

 10-25 medewerkers & gasten
 7 standaardvariaties
 16 sec/kop, 100 sec/kan (à 900 ml)

Schaerer Coffee Joy

 5-10 medewerkers & gasten
 6 standaardvariaties
 35 sec/kop

› Bekijk alle koffiemachines

KOFFIEMACHINE HUREN, LEASEN OF TWEEDEHANDS AANSCHAFFEN

Ontdek de mogelijkheden

U wilt graag een Jacobs Douwe Egberts koffiemachine gebruiken, maar geen nieuwe koffiemachine kopen? Ook dan hebben we voor u een oplossing. U kunt bijvoorbeeld een tweedehands koffiemachine aanschaffen. U krijgt kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs inclusief zes maanden garantie. Ook hebben we huur- en leasemogelijkheden. De koffiemachine blijft dan eigendom van Jacobs Douwe Egberts en u kunt gebruik maken van service, onderhoud en garantie tegen een vast bedrag per maand. 

 

OP ZOEK NAAR EEN BONEN KOFFIEMACHINE?

Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van een instant koffiemachine tot een koffiemachine met bonen, wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze. Of bekijk onze Actiepagina voor korting op de aankoop van uw koffiemachine.