Professionele koffiemachines

Op zoek naar een koffiemachine voor zakelijk gebruik? Huren, kopen of vrijblijvend op proef; wij denken graag met u mee! De koffiemachines van Douwe Egberts bieden uitkomst voor elke situatie.

Koffiemachines voor kleine & grote bedrijven

De meest verkochte machines

Aantal medewerkers:
<10 10 - 30 30 - 50 50 - 100

 

Kies uw situatie

Espresso koffiemachines

Espresso is een zetmethode waarbij onder hoge druk water door versgemalen espressobonen wordt geperst. Die druk zorgt voor een karakteristieke smaak, mét een laagje crema.

Cafitesse koffiemachines

Cafitesse is een vloeibaar koffie-extract van de allerbeste bonen: 100% pure koffie. Cafitesse machines bieden topkwaliteit, snelheid, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

L'OR Promesso

L'OR Promesso is een uniek koffieconcept met vloeibaar koffie-extract. Een koffie-ervaring die smaakvol, stijlvol én betrouwbaar is. De perfecte combinatie van functionaliteit en kwaliteit.

Fresh Brew koffiemachines

Fresh Brew koffiemachines zetten koffie van gemalen verse bonen. Douwe Egberts Fresh Brew machines hebben een metalen filter waardoor het milieu aanzienlijk minder wordt belast.

Instant koffiemachines

Douwe Egberts instant koffiemachines zetten aromatische koffie van hoge kwaliteit en met veel gemak. Instantkoffie wordt in de koffiemachine alleen gemengd met heet water. 


Waarom kiezen voor Jacobs Douwe Egberts Professional


Altijd persoonlijk advies
Op werkdagen binnen 24 uur contact
Koffie, koffiemachine & service


Meer over koffiemachines


Welk type koffiemachine past bij uw bedrijf?

Dient u medewerkers of gasten op een snelle en efficiënte manier van koffie te voorzien? Bekijk dan onze instant koffiemachines.

Voor de ultieme koffiebeleving met verse espressobonen kiest u voor een koffiemachine met bonen.


Wanneer kiest u voor een professioneel koffiezetapparaat?

Een professionele koffiemachine is een efficiënte oplossing voor de koffievoorziening in een bedrijf met meer dan vijf medewerkers.

Afhankelijk van uw behoefte, kunt u tevens een servicecontract afsluiten. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat.


Wilt u de koffiemachine voor aanschaf eerst uitproberen?

Kom geheel vrijblijvend langs in ons Experience Center. Hier kunt u al onze koffiemachines voor professioneel gebruik zelf testen. Ontdek samen met uw collega’s welke koffiemachine het beste bij uw onderneming past.


Wilt u een koffieautomaat kopen in onze webshop?

Het is ook mogelijk om zonder offerte direct een koffieautomaat te bestellen in onze webshop. Bekijk onze D.E Excellent snelfiltermachine of de L'OR Lucente PRO capsulemachine. Zo geniet u binnen 2 dagen van heerlijke koffie op uw werkplaats!

Hulp bij het onderhoud van uw koffiemachine

Zelf gemakkelijk schoonmaken, vullen & storingen oplossen

Wilt u uw koffiemachine ontkalken en reinigen? Lees hier dan meer.

 

Handige informatie voor u

Met eenvoudige stappen helpen we u snel verder met

Eenvoudige storingen zelf oplossen
Schoonmaakinstructies
Onderhoudstips
Handleidingen

De mooiste merken & concepten voor uw koffiebeleving

Maak elk koffiemoment speciaal met onze inspirerende concepten en merken. Ontdek welke bij uw onderneming past. 

De lekkerste thee en koffie op het werk

Maak het verschil met goede koffie en thee voor uw gasten en werknemers. Bekijk ons ruime assortiment koffiebonen en thee