• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Laurentis

Espresso is veel meer dan een manier van koffie maken. Het is een passie die horecaondernemers en Laurentis delen. Samen creëren we de perfecte koffiebeleving.

Echte horecaondernemers kiezen voor Laurentis

Alles voor de perfecte espresso

Laurentis – exclusief gebrand voor horeca - biedt alles wat ondernemers nodig hebben om hun gasten heel eenvoudig een perfecte espressobeleving te bieden. Laurentis helpt ondernemers met een totaaloplossing. Persoonlijk contact, meedenken en aandacht. Voor elkaar en voor koffie. We werken graag intensief samen om zo nóg meer uit espresso te halen. Laurentis staat voor je klaar. Altijd. Alles voor de perfecte espresso.


Laurentis Licht

De lichte branding van deze Laurentis blend is rond en gebalanceerd, met een licht rins karakter. Het milde smaakprofiel is vooral geschikt voor het maken van een mooie, zachte, maar karakteristieke lungo. Je vertrouwde kop koffie met een volle crèmalaag.

Laurentis

Exclusief verkrijgbaar bij Sligro

De kracht van Laurentis espresso begint met het zorgvuldig selecteren en blenden van de beste Arabica bonen. Deze bonen zijn gebrand tot twee traditionele blends, afgestemd op de Nederlandse smaak: licht en donker. Beide melanges van Laurentis zijn exclusief verkrijgbaar bij Sligro.

laurentis-sligro.png

Laurentis Donker

De donkere branding van deze Laurentis blend is krachtig en temperamentvol met een rijk aroma. Deze koffie heeft een robuuste smaak, die uitermate geschikt is als pure espresso, maar ook als basis voor koffiespecialiteiten met melk, zoals een cappuccino of een latte macchiato.

De juiste skills. De beste koffievoorziening.

Espresso met aandacht

De perfecte espresso vraagt om zorg en aandacht. Jouw barista’s maken met veel oog voor detail fantastische koffies. Laurentis zorgt voor prachtige producten én uitgebreide service. Wij helpen je met het aansluiten en onderhouden van jouw espressomachine en onze technische dienst zorgt voor een snelle en vakkundige service wanneer dat nodig is. We geven je daarnaast graag advies over koffie binnen jouw onderneming. Hiernaast kun je jouw klanten verrassen met onze heerlijke koffiespecials en mini desserts, gemaakt in slechts een paar stappen!


Bekijk onze koffierecepten

Espressomachines

Om een perfect kopje espresso te bereiden moet je kunnen vertrouwen op een machine van topkwaliteit. Laurentis biedt een ruim assortiment espressomachines, van volautomatische tot traditionele espressomachines.

Lees alles over onze koffiemachine voor de horeca 

La Marzocco: de droom van iedere barista

Voor veel barista's valt de ultieme espresso samen met het legendarische merk La Marzocco. De perfecte temperatuurstabiliteit, extractie, druk en exclusief Italiaans design van La Marzocco worden wereldwijd geprezen. 


Schaerer Coffee Art Touch: eyecatcher de finesse

De Schaerer Coffee Art Plus Touch is een espressomachine die je veel variaties met hoge kwaliteit en verfijnde smaak biedt. De temperatuur van koffie, thee en stoom wordt afzonderlijk geregeld, zo is het water altijd vers en de smaak van jouw warme drank optimaal. 

Stijlvolle presentatie

Een kopje Laurentis espresso presenteer je natuurlijk in echt porselein, compleet met melk, suiker en iets lekkers. Door gebruik te maken van Laurentis bijproducten creëer je een verzorgde en complete uitstraling van het kopje espresso.

Suikersticks

Laurentis suikersticks bevatten 4 gram fijne suiker. Deze suiker zorgt ervoor dat de crèmalaag niet wordt aangetast.

Laurentis en duurzaamheid

Alle koffiebonen van Laurentis zijn afkomstig van koffieboeren die gecertificeerd zijn door UTZ certified. Je hebt daarmee de garantie dat de koffie op een verantwoorde manier verbouwd is. Er is veel aandacht voor de leef- en werkomstandigheden van de koffieboeren en hun families en respect voor het milieu. Wil je hier meer over lezen, kijk dan op www.utzcertified.org.


Meer weten?