• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000


Ontdek de geschiedenis van L’OR

Een meesterwerk in smaak

  • Frankrijk, 1992: Vanuit de ambitie om onze klanten de beste koffie ter wereld te kunnen schenken wordt L'OR geboren
  • 2010: L'OR is internationaal verkrijgbaar, en introduceert L'OR Espresso: 's Wereld's eerste koffiecapsule geschikt voor alle capsule apparaten, gewoon verkrijgbaar in de supermarkt
  • 2015: L'OR is officieel een Global Brand
  • 2016: L'OR lanceerts de aluminium capsule. Voor optimale versheid en de beste smaak
  • Vandaag: Creëren we met L'OR wereldwijd momenten van koffieperfectie. 

 


De perfecte L'OR koffie beleving voor jouw bedrijf

Achter L'OR gaat een fascinerend verhaal schuil. Van de oogst tot het branden van de boon. Ontdek de ongelooflijke reis die onze koffiebonen maken en geniet van de ultieme ongekende smaak dankzij de beste premiumkwaliteit espressokoffie.

L'OR is

Elegant

L'OR straalt stijl en verfijning uit omdat het bewust met details om gaat. Alles dat we doen staat in het teken van de schoonheid van het leven dat gevierd moet worden. In onze eigen, tijdloze maar onderscheidende manier.

L'OR is

Gewaagd

We laten ons leiden door instinct en emotie, niet door ratio. Wat betekent dat we niet bang zijn te laten zien wie we zijn, en onze passionele, impulsieve kant.

Het gevoel van iets onmisbaars, iets dat ontembaar is.

L'OR is

Intrigerend

We trekken mensen aan omdat er iets is dat ze maar niet kunnen bevatten. Ze willen meer weten. Terwijl ze worden aangetrokken, ontluiken we kleine details tot we ze onderdompelen in de totale ervaring.

L'OR is

Fascinerend

Vanaf het moment dat je ons tegen komt, kun je niet meer ontwijken, wegkijken of ontkomen. We vangen niet alleen je aandacht, we moedigen je aan om je fascinatie te volgen en in het hier en nu te leven.

L'OR KOFFIE

is puur genieten

Wij geloven dat het leven verrijkt wordt wanneer je jezelf verliest in een moment van puur genieten, en ons doel is te verzekeren dat L'OR die momenten van puur genot biedt aan elke werknemer, klant of gast. L'OR melanges zijn gecreëerd door koffie experts die sensorisch melangeren om koffie te creëren met details die intrigeren.
Het is hun doorgronding van koffie die resulteert in exclusieve melanges met onverwachte contrasten, diepte en elegantie, gewaagde combinaties en kunstige gelaagdheid van smaken.

Wist je dat L'OR koffie experts elke L'OR melange creëren uit een palet van 850 smaken en aroma's?


Ontdek de L'OR Professional koffiemachines

en ervaar de L'OR gouden koffie standaard op jouw werkplek

L'OR Suprême

Het elegante single serve systeem voor de zakelijk markt

L'OR Promesso

De ultieme gastvrijheid oplossing voor de hospitality sector

L'OR Koffie

met oog voor detail

De tijd, passie en vakbekwaamheid die worden gestoken in de creatie van L'OR melanges, is wat het voor Professional klanten mogelijk maakt om koffie met complexiteit te serveren: creaties met levendige smaken en aroma's die klanten verblijden en elk koffiemoment tot nieuwe hoogten van genot brengen.

Verleiding door aroma's gaat het kopje voorbij, naar de wereld van L'OR Professional. Van het zetten tot het serveren, het zit hem in de details, gelaagdheid, complexiteit en kundigheid.

6 Unieke Blends

L'OR Discs

Een keuze uit zes gevarieerde blends
Met passie geselecteerd door L'OR koffie experts

Intense Smaak

L'OR Capsules

Exclusief geselecteerde L'OR bonen
Van Lungo, tot Espresso's en Décaf

Voor Koffiemachines

L'OR Promesso

Samengesteld door L'OR koffie experts
ontdek de kracht van L'OR Promesso

Alleen het beste, voor onze klanten en ook voor het milieu

Elke L'OR blend is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde 100% Arabica bonen en is 100% UTZ gecertificeerd. L'OR werkt in samenwerking met UTZ aan duurzame processen in de koffieteelt. Het doel is om de leefomstandigheden van boeren, werknemers en hun gezinnen te verbeteren. Daarnaast werken we aan het behoud van de natuur en de bescherming van het milieu.

utz-logo.png

Ontdek Hoe We Dit Doen

imagejhgvn.png