• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Experience Center

Vind de perfecte koffie & thee voor jouw onderneming!

   

Kom op de koffie in Utrecht

Kom met jouw collega’s op bezoek bij het Jacobs Douwe Egberts Experience Center in Utrecht en ervaar wat de mogelijkheden zijn voor de koffievoorziening in jouw onderneming. Ontdek hoeveel soorten koffie er zijn, en hoe wij deze gebruiken in onze melanges. Natuurlijk krijg je de kans onze zakelijke koffiemachines te testen, van instant tot verse bonen en alles daar tussenin. Of wil je je verdiepen in de wereld van thee en welke concepten we daar bij aanbieden? Één ding is zeker; je gaat in ieder geval genoeg kunnen proeven en ervaren tijdens jouw bezoek. Aan het eind van je bezoek ken je de wereld van Jacobs Douwe Egberts en heb je een goed beeld van welke zakelijke koffieoplossingen er voor jouw organisatie mogelijk zijn.

    

.

Wat je kunt verwachten

 

Je leert over ons verhaal, koffie, thee

en onze professionele oplossingen

 

 

   Een bezoek duurt gemiddeld 1,5 uur,

   maar kan zo kort of lang als je wil

 

 

Je zakelijke bezoek is kosteloos

en geheel vrijblijvend

 

 

     We zijn goed bereikbaar in Utrecht

     met het OV en per auto

 

   

.

Wat je gaat ontdekken

Onze geschiedenis

Wist je dat Jacobs Douwe Egberts ruim 270 jaar oud is? In ons experience center vertellen wij ons verhaal van Egbert Douwes in die in 1753 zijn kruidenierszaak opende in Joure en hoe wij sindsdien zijn uitgegroeid tot één van 's werelds grootste koffieleveranciers.

De wereld van koffie

Koffie is de basis van alles wat wij doen bij JDE. Ben jij nieuwsgierig naar de reis van boon tot kop? Of wil je weten hoeveel soorten koffie we van elkaar kunnen onderscheiden? Na jouw bezoek in het JDE Experience Center ben je een echte koffie-expert!

De wereld van thee

Op water na, is thee de meest gedronken drank ter wereld. Sterker nog, alle thee die we kennen komt van dezelfde plant! Neem een kijkje in ons theelab in het Jacobs Douwe Egberts Experience Center en leer alle ins en outs over thee en onze (duurzame) concepten.

Onze duurzaamheidsstrategie

Voor ons is het belangrijk om onze producten zo duurzaam mogelijk te maken. In ons Experience Center vertellen wij graag dit duurzaamheidsverhaal. We laten je zien hoe wij verantwoordelijkheid nemen in de gehele koffie- en theeketen.

Benieuwd naar jouw perfecte
koffie & thee match?

Boek je bezoek