Tweedehands koffiemachine

Ontdek waarom de aanschaf van een tweedehands koffiemachine
bij Jacobs Douwe Egberts Professional een aantrekkelijke optie is.

Informatie aanvragen

Wat wij u bieden

Een volledig gereviseerde tweedehands koffiemachine
Zes maanden garantie op uw koffiemachine
De vertrouwde Douwe Egberts kwaliteit
Volledig toegang tot de Douwe Egberts koffie, thee & service concepten

Zes maanden garantie

Alle tweedehands koffiemachines zijn volledig gereviseerd in de eigen werkplaats. Dit betekent dat alle onderdelen uitvoerig zijn gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig vervangen. Zodoende worden de gebruikte koffiemachines in perfect werkende staat opgeleverd en krijgt u van ons zes maanden garantie.

Tweedehands koffiemachines van Douwe Egberts

Waar komen de gereviseerde koffiemachines vandaan?

Gereviseerde koffiemachines zijn gebruikte koffiemachines die weer zijn opgeknapt. De machines kunnen om verschillende redenen weer terug gekomen zijn bij Douwe Egberts. Denk hierbij aan een koffiemachine die is ingeruild voor een ander type. Of een contract of proefperiode dat is beëindigd. Onder geen beding zullen tweedehands koffiemachines worden aangeboden die vanwege technische redenen of mankementen terug zijn gekomen.

Wat zijn de voordelen van een tweedehands koffiemachine?

Met een tweedehands koffiemachine heb je, net als met een nieuwe machine, volledige toegang tot koffie en thee van Douwe Egberts en de vertrouwde Douwe Egberts kwaliteit. Bovendien kost het u minder dan het aanschaffen van een nieuwe machine. U bent met het hergebruiken van een koffiemachine milieubewust bezig én u profiteert van zes maanden garantie.

Waarom een tweedehands koffiemachine van Douwe Egberts?

Op een marktplaats vindt u een ruim assortiment koffiemachines van Douwe Egberts. Deze koopt u vaak op goed vertrouwen, maar zonder garantie. Wanneer u kiest voor een koffiemachine van Jacobs Douwe Egberts professional, kiest u voor een gereviseerde koffiemachine (een gebruikte machine die is opgeknapt door de experts van Douwe Egberts) én krijgt u zes maanden garantie.

Tweedehands koffiemachine voor de horeca

Bent u op zoek naar een tweedehands koffiemachine voor de horeca? Graag kijken we welke koffiemachine het beste geschikt is voor uw situatie. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie. Mocht uw voorkeur toch uitgaan naar een nieuwe koffiemachine, bekijk dan ons assortiment nieuwe koffiemachines.

Heeft u interesse in het aanschaffen van een tweedehands koffiemachine?

Direct contact opnemen?

02-advies.png Je kunt gebruikmaken van onze livechat tijdens kantooruren.

Bel ons tijdens kantooruren op onderstaand nummer.
Wij helpen je graag verder.
tel.png

white-email-icon-png-u1nhol7t.png Wij zijn ook per mail bereikbaar. Je kunt een e-mail verzenden naar: info.jdepnl@jdecoffee.com

Aanhef *