Tweedehands koffiemachine

Ontdek waarom de aanschaf van een tweedehands koffiemachine bij
Jacobs Douwe Egberts Professional een aantrekkelijke optie is.

Informatie aanvragen

Wat wij u bieden

Een volledig gereviseerde tweedehands koffiemachine
Zes maanden garantie op uw koffiemachine
De vertrouwde Douwe Egberts kwaliteit
Volledig toegang tot de Douwe Egberts koffie, thee & service concepten

Zes maanden garantie

Alle tweedehands koffiemachines zijn volledig gereviseerd in de eigen werkplaats. Dit betekent dat alle onderdelen uitvoerig zijn gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig vervangen. Zodoende worden de gebruikte koffiemachines in perfect werkende staat opgeleverd en krijgt u van ons zes maanden garantie.

Informatie aanvragen over een tweedehands koffiemachine

Wat kunt u verwachten?

Indien u interesse heeft in een tweedehands koffiemachine kunt u het formulier invullen en Jacobs Douwe Egberts Professional neemt op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met u op. 

 

De gebruikte koffiemachines zijn door diverse redenen terug gekomen bij Jacobs Douwe Egberts. Denk hierbij aan een koffiemachine die is geruild voor een ander type of aan een contract of proefperiode dat is beëindigd. Onder geen beding zullen tweedehands koffiemachines aan worden geboden die om technische redenen of mankementen terug zijn gekomen.

Aanhef *

Veelgestelde vragen

Waar komen de gereviseerde koffiemachines vandaan?

Gereviseerde koffiemachines zijn gebruikte koffiemachines die weer zijn opgeknapt. De machines kunnen om verschillende redenen weer terug gekomen zijn bij Douwe Egberts. Denk hierbij aan een koffiemachine die is ingeruild voor een ander type. Of een contract of proefperiode dat is beëindigd. Onder geen beding zullen tweedehands koffiemachines worden aangeboden die vanwege technische redenen of mankementen terug zijn gekomen.

Voordelen van een tweedehands koffieautomaat?

Met een tweedehands koffiemachine heb je, net als met een nieuwe machine, volledige toegang tot koffie en thee van Douwe Egberts en de vertrouwde Douwe Egberts kwaliteit. Bovendien kost het u minder dan het aanschaffen van een nieuwe machine. U bent met het hergebruiken van een koffiemachine milieubewust bezig én u profiteert van zes maanden garantie.

Waarom een tweedehands koffiemachine bij Douwe Egberts?

Op een marktplaats vindt u een ruim assortiment koffiemachines van Douwe Egberts. Deze koopt u vaak op goed vertrouwen, maar zonder garantie. Wanneer u kiest voor een koffiemachine van Jacobs Douwe Egberts professional, kiest u voor een gereviseerde koffiemachine (een gebruikte machine die is opgeknapt door de experts van Douwe Egberts) én krijgt u zes maanden garantie.

Kan ik als horeca ondernemer ook een tweedehands koffiemachine kopen?

Bent u op zoek naar een tweedehands koffiemachine voor de horeca? Graag kijken we welke koffiemachine het beste geschikt is voor uw situatie. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie. Mocht uw voorkeur toch uitgaan naar een nieuwe koffiemachine, bekijk dan ons assortiment nieuwe koffiemachines.