• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Tweedehands koffiemachine

Ontdek waarom de aanschaf van een tweedehands koffiemachine
bij Jacobs Douwe Egberts Professional een aantrekkelijke optie is.

Informatie aanvragen

Wat wij jou bieden

Een volledig gereviseerde tweedehands koffiemachine
Zes maanden garantie op jouw koffiemachine
De vertrouwde Douwe Egberts kwaliteit
Volledig toegang tot de Douwe Egberts koffie, thee & service concepten

Zes maanden garantie

Alle tweedehands koffiemachines zijn volledig gereviseerd in de eigen werkplaats. Dit betekent dat alle onderdelen uitvoerig zijn gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig vervangen. Zodoende worden de gebruikte koffiemachines in perfect werkende staat opgeleverd en krijg je van ons zes maanden garantie.

Tweedehands koffiemachines van Douwe Egberts

Waar komen de gereviseerde koffiemachines vandaan?

Gereviseerde koffiemachines zijn gebruikte koffiemachines die weer zijn opgeknapt. De machines kunnen om verschillende redenen weer terug gekomen zijn bij Douwe Egberts. Denk hierbij aan een koffiemachine die is ingeruild voor een ander type. Of een contract of proefperiode dat is beëindigd. Onder geen beding zullen tweedehands koffiemachines worden aangeboden die vanwege technische redenen of mankementen terug zijn gekomen.

Wat zijn de voordelen van een tweedehands koffiemachine?

Met een tweedehands koffiemachine heb je, net als met een nieuwe machine, volledige toegang tot koffie en thee van Douwe Egberts en de vertrouwde Douwe Egberts kwaliteit. Bovendien kost het je minder dan het aanschaffen van een nieuwe machine. Je bent met het hergebruiken van een koffiemachine milieubewust bezig én je profiteert van zes maanden garantie.

Waarom een tweedehands koffiemachine van Douwe Egberts?

Op een marktplaats vind je een ruim assortiment koffiemachines van Douwe Egberts. Deze koop je vaak op goed vertrouwen, maar zonder garantie. Wanneer je kiest voor een koffiemachine van Jacobs Douwe Egberts professional, kies je voor een gereviseerde koffiemachine (een gebruikte machine die is opgeknapt door de experts van Douwe Egberts) én krijg je zes maanden garantie.

Tweedehands koffiemachine voor de horeca

Ben jij op zoek naar een tweedehands koffiemachine voor de horeca? Graag kijken we welke koffiemachine het beste geschikt is voor jouw situatie. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie. Mocht jouw voorkeur toch uitgaan naar een nieuwe koffiemachine, bekijk dan ons assortiment nieuwe professionele koffiemachines.

Is er verschil tussen een Green Select refurbished machine en een tweedehands machine?

Een Green Select machine is door een extern bedrijf gevalideerd op de besparing in CO2 ten opzichte van eenzelfde nieuwe machine. Naast deze claim – is een Green Select machine onderdeel van ons duurzame koffiecorner conept wat ook andere duurzame producten bevat (oa gecertificeerde koffie en thee, herbruikbare bekers, onderzetkasten van gerecycled material). Verder activeren we bij de klant met communicatie materiaal richting eindgebruiker en is de service termijn gelijk aan een nieuwe machine.

Heb je interesse in het aanschaffen van een tweedehands koffiemachine?

Direct contact met ons opnemen?

02-advies.png Je kunt gebruik maken van onze livechat maandag-donderdag tussen 8:00-17:30 uur en op vrijdag van 08:00-17:00. Klik op de groende chatbutton rechtsonder aan de pagina.


 Daarnaast kun je ook met ons appen maandag-donderdag tussen 8:00-17:30 uur en op vrijdag van 08:00-17:00.

 Wil je liever bellen? Dat kan van maandag-donderdag tussen 8:00 -17:30 uur en op vrijdag van 8:00 - 17:00 uur op ons nummer: 030-29 77 000