KOFFIE VOOR IEDER MOMENT

Vind en ontdek de lekkerste koffie voor uw zakelijke koffiemachine

DE KRACHT VAN KOFFIE

Het klinkt zo simpel: een kopje koffie zetten. Het is bijna onvoorstelbaar hoeveel kennis en kunde er achter dat ene kopje zit. Alleen de bereiding is al uniek. Ontdek wat iedere koffiesoort zo speciaal maakt.  

 

 

ESPRESSOBONEN

Versgemalen espressobonen

Een perfecte espresso ruikt naar vers gebrande espressobonen en heeft een ronde smaak. Bovendien heeft een espresso koffie een mooi cremalaagje. U heeft ruime keuze uit koffiemelanges, bijvoorbeeld van de merken Douwe Egberts en Piazza D’Oro.

CAFITESSE

100% pure koffie

Cafitesse is een vloeibaar koffie-extract. Na het zetproces wordt de koffie direct luchtdicht verpakt en diepgevroren. Koffiezetten met Cafitesse is heel makkelijk en dankzij de verschillende melanges zeer veelzijdig. Probeer eens onze koffiemelange Cafitesse Dark Roast.  

PROMESSO

Superieure kwaliteit

Promesso is een nieuw koffie-concept. Al het goede van espresso koffie is samengebracht in een vloeibaar koffie-extract. Promesso koffie combineert zorgvuldig geroosterde smaaktonen en rijke aroma's voor een volle, evenwichtige smaak. 

FRESH BREW & FILTER

Klassieke filterkoffie

Kent u Aroma Rood? Geniet van de vertrouwde smaak van filterkoffie met Jacobs Douwe Egberts fresh brew & filter koffie. U zet op ieder moment van de dag gemalen koffie van heerlijke, verse koffiebonen uw vertrouwde kopje filter koffie.

INSTANT

Krachtige koffiearoma's

Door miljoenen kopjes sterke koffie te vriesdrogen en om te zetten in fijne kristallen ontstaat er oploskoffie. Met deze methode blijven de koffie aroma’s op hun best behouden en kunt u snel en gemakkelijk genieten van uw kopje koffie.

WEET U WAAR UW KOFFIEBONEN VANDAAN KOMEN?

Koffieplanten groeien in tropische en subtropische gebieden. De koffieplant groeit het best bij een gemiddelde temperatuur tussen 17°C en 23°C, veel regenval en een vruchtbare bodem. Maar liefst zeventig landen produceren verschillende soorten koffie! Brazilië is de grootste koffieproducent van de wereld.

 

Bekijk onze koffiesoorten >