• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Altijd de lekkerste
koffie & thee op het werk
met de Koffieplanner

Start GRATIS met jouw Koffieplanner

Meest populaire koffie

Koffie voor elke machine van Douwe Egberts

Het klinkt zo simpel: een kopje koffie zetten op het werk. Ontdek welke koffiesoorten er zijn en bereid jouw favoriete smaak op kantoor met een van onze professionele koffiemachines. 

 

Espressobonen

Versgemalen espressobonen

Een perfecte espresso ruikt naar vers gebrande espressobonen en heeft een ronde smaak. Bovendien heeft een espresso koffie een mooi cremalaagje. Je hebt ruime keuze uit koffiemelanges, bijvoorbeeld van de merken Douwe Egberts en Piazza D’Oro.

Cafitesse

100% pure koffie

Cafitesse is een vloeibaar koffie-extract. Na het zetproces wordt de koffie direct luchtdicht verpakt en diepgevroren. Koffiezetten met Cafitesse is heel makkelijk en dankzij de verschillende melanges zeer veelzijdig. Probeer eens onze koffiemelange Cafitesse Dark Roast.  

L'OR Promesso

Superieure kwaliteit

L'OR Promesso is een nieuw koffie-concept. Al het goede van espresso koffie is samengebracht in een vloeibaar koffie-extract. L'OR Promesso koffie combineert zorgvuldig geroosterde smaaktonen en rijke aroma's voor een volle, evenwichtige smaak. 

Fresh Brew & Filter

Klassieke filterkoffie

Ken je Aroma Rood? Geniet van de vertrouwde smaak van filterkoffie met Jacobs Douwe Egberts fresh brew & filter koffie. Je zet op ieder moment van de dag gemalen koffie van heerlijke, verse koffiebonen jouw vertrouwde kopje filter koffie.

Instant

Krachtige koffiearoma's

Door miljoenen kopjes sterke koffie te vriesdrogen en om te zetten in fijne kristallen ontstaat er oploskoffie. Met deze methode blijven de koffie aroma’s op hun best behouden en kun je snel en gemakkelijk genieten van jouw kopje koffie.

Ontdek de verschillende koffierecepten

Van een warme koffiespecial met chocolademelk tot een pittige koffie met gember; verleid jouw medewerkers, gasten en klanten met onze verrassende koffierecepten. Geniet van de uiteenlopende specials.

Koffie in de horeca

Ben jij horecaondernemer en op zoek naar welke koffiemerken en koffiesoorten het beste passen bij jouw zaak? Bekijk hier ons uitgebreide assortiment.

Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen

Koffie van Douwe Egberts

Douwe Egberts maakt lekkere, vertrouwde en eerlijke koffie van de beste koffiebonen. Dit doen we al 260 jaar lang. Al onze passie en ervaring zetten wij met liefde in voor zowel grote als kleine organisaties. Meer weten?

Koffie aanbiedingen

 

Bij Douwe Egberts hebben we regelmatig koffie aanbiedingen.

Bekijk hier ons meest actuele aanbod.

Waar komt koffie vandaan?

Koffieplanten groeien in tropische en subtropische gebieden. Brazilië is de grootste koffieproducent van de wereld, maar daarnaast zijn er nog zeventig andere landen die diverse koffiesoorten produceren. Ieder land van herkomst geeft zijn eigen karakteristieke smaken en aroma’s mee. Wil je meer leren over koffie?