HORECAVA 2018

Van 8 t/m 11 januari 2018 is Douwe Egberts aanwezig op de Horecava in de RAI Amsterdam. Horecava is dé ontmoetingsplaats voor professionals in de foodservice industrie. Met jaarlijks meer dan 65.000 bezoekers is dit het grootste horeca-evenement van Nederland. 

 

Laat u inspireren met koffie & thee op Horecava 2018!

Van 8 tot en met 11 januari is Douwe Egberts te vinden op de Horecava in RAI Amsterdam. Wij nodigen u graag uit op onze stand in hal 12, RAI Amsterdam, voor een heerlijke kop koffie of thee en een goed gesprek.

Zien we u op de beurs?

Samen met onze barista's en theesommeliers inspireren we u met de laatste trends op het gebied van koffie en thee. Met onze merken Douwe Egberts, Piazza D’Oro, Laurentis en Pickwick helpen we u met de juiste tools en ondersteuning om meer beleving en rendement uit uw koffie en thee te halen. Uiteraard bieden we in onze Machine Experience een volledig overzicht van ons machine-assortiment. Zo helpen we u de juiste voorziening voor uw horecaonderneming te kiezen.

Graag nodigen we u van harte uit op onze stand in hal 12, RAI Amsterdam, voor een heerlijke kop koffie of thee en een goed gesprek.

Meld u aan

Ik ben van plan om naar de Horecava te komen op: