• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Koffiemachine huren

Geniet van een heerlijke kop koffie zonder een grote investering. Huur eenvoudig een professionele koffiemachines bij Jacobs Douwe Egberts.
Vraag vrijblijvend informatie aan.

Vraag advies aan

Top 3 koffiemachines

De meest verhuurde koffiemachines

Schaerer Coffee Joy

Espresso koffie

Met verse koffiebonen voor de complete koffiebeleving

5-10 medewerkers & gasten
6 standaardvariaties
35 sec/kop

Schoonmaaktijd

42 minuten per week

L'OR Promesso

Promesso koffie

Met krachtig koffie extract voor hoogwaardige premiumvarianten

5-40 medewerkers & gasten
11 standaardvariaties
24 sec/kop

Schoonmaaktijd

7 minuten per week

Espresso omni

Espresso koffie

Met verse koffiebonen voor de complete koffiebeleving

30-60 medewerkers & gasten
9 standaardvariaties
24 sec/kop, 240 sec/kan (à 1 L)

Schoonmaaktijd

29 minuten per week

De voordelen van een koffieapparaat huren

Op zoek naar een nieuwe zakelijke koffiemachine, maar liever niet in één keer een grote investering te doen? Voor een vast huurbedrag per maand beschik je al over een koffieapparaat van Douwe Egberts. Een fijn voordeel voor jouw bedrijf is dat gedurende de looptijd van het huurcontract, de technische service en het onderhoud zijn inbegrepen. Zo kunnen jij, je collega’s en gasten onbezorgd genieten van de lekkerste koffie.

De prijs en looptijd koffiemachine huren

De prijs voor het huren van een koffieautomaat is afhankelijk van twee factoren: het type koffiemachine en looptijd van het huurcontract. Bij Jacobs Douwe Egberts Professional is het mogelijk om te huren voor een minimale looptijd van drie jaar. Na het einde van het huurcontract kun je overwegen om de koffieautomaat over te nemen. Het is niet mogelijk om een koffiemachine te leasen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een koffiemachine? Laat je adviseren door één van onze experts en vind de perfecte machine voor in de horeca of op kantoor.

Informatie aanvragen

Koffiemachine in bruikleen

Bedrijven en instellingen kunnen in sommige gevallen gebruik maken van de bruikleenoptie. Je hoeft als klant in dat geval niet te betalen voor het gebruik van de machine. De mogelijkheid tot het in bruikleen nemen van een koffieautomaat is afhankelijk van de hoeveelheid ingredienten die je afneemt. Denk hierbij aan koffie, thee, roerstaafjes, suiker, koekjes en meer. Neem contact op voor meer informatie.

Ik wil een zakelijke koffiemachine huren

Direct contact met ons opnemen?

02-advies.png Je kunt gebruik maken van onze livechat maandag-donderdag tussen 8:00-17:30 uur en op vrijdag van 08:00-17:00. Klik op de groende chatbutton rechtsonder aan de pagina.


 Daarnaast kun je ook met ons appen maandag-donderdag tussen 8:00-17:30 uur en op vrijdag van 08:00-17:00.

 Wil je liever bellen? Dat kan van maandag-donderdag tussen 8:00 -17:30 uur en op vrijdag van 8:00 - 17:00 uur op ons nummer: 030-29 77 000

Informatie ontvangen over het huren van koffiemachines?