- Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
- Gratis bezorging vanaf €100,-
- We helpen je graag via 030-2977000
Ingrediënten:
- 1 blikje ijskoude Douwe Egberts Ice Cappuccino
- 20 ml Salted Caramelsiroop Monin
- Slagroom
- Karamelsaus Monin
- Snuf Maldon zeezoutvlokken
Stap 1
Schenk 20 ml Salted Caramelsiroop in een glas en schenk het blikje ijskoude Douwe Egberts Ice Cappuccino erbij.
Stap 2
Roer de siroop goed door de ice coffee.
Stap 3
Spuit een grote toef slagroom op de ice coffee.
Stap 4
Garneer met wat karamelsaus.
Stap 5
Strooi enkele vlokken Maldon zeezoutvlokken erover en serveer direct.
Ingrediënten:
- 1 blikje ijskoude Douwe Egberts Ice Cappuccino
- 20 ml tiramisusiroop Monin
- 10 ml chocoladesiroop Monin
- Slagroom
- 2 amaretti koekjes
- Snuf cacaopoeder
Stap 1
Schenk 20 ml tiramisusiroop en 10 ml chocoladesiroop in een glas.
Stap 2
Schenk het blikje ijskoude Douwe Egberts Ice Cappuccino.
Stap 3
Roer goed door.
Stap 4
Verkruimel de twee amaretti koekjes tot een grof kruim.
Stap 5
Spuit een grote toef slagroom op de ice coffee.
Stap 6
Garneer met het amarettikruim.
Stap 7
Strooi er wat cacaopoeder overheen en serveer direct.
Ingrediënten:
- 1 blikje ijskoude Douwe Egberts Ice Mocha Latte
- 1 shot espresso
- 1 theelepel pistachearoma
- Chocoladesaus Monin
- Gecrushte ijsblokjes (via blender of kant- en klaar)
- Slagroom
- Snuf cacaopoeder
- 2-3 gehakte pistachenootjes
Stap 1
Drapeer de chocoladesaus langs de randen van het glas zodat er een mooie versiering ontstaat.
Stap 2
Doe 1 shotje espresso in het glas en meng met 1 theelepel pistachearoma.
Stap 3
Schenk het blikje ijskoude blikje Douwe Egberts Ice Mocha Latte erbij en roer goed door.
Stap 4
Voeg de gecrushte ijsblokjes erbij.
Stap 5
Spuit er een flinke toef slagroom op.
Stap 6
Strooi de gehakte pistachenootjes op de slagroom.
Stap 7
Garneer met wat cacaopoeder en serveer direct.
Ingrediënten:
- 1 blikje ijskoude Douwe Egberts Ice Cappuccino
- 10 ml cassis siroop Monin
- 10 ml witte chocoladesiroop Monin
- 20 ml fruitpuree red berries Monin
- Slagroom
- 1 theelepel witte chocolade vlokken
- Bosvruchten ter garnering
Stap 1
Giet 20 ml fruitpuree in het glas.
Stap 2
Doe de cassissiroop en de witte chocoladesiroop in het glas.
Stap 3
Schenk het blikje Douwe Egberts Ice Cappuccino erbij.
Stap 4
Roer goed door.
Stap 5
Spuit er een flinke toef slagroom op.
Stap 6
Strooi er witte chocolade vlokken over.
Stap 7
Garneer met wat bosvruchten en serveer direct.
Ingrediënten:
- 1 blikje ijskoude Douwe Egberts Ice Mocha Latte
- 20 ml chocoladesiroop Monin
- 1 theelepel groene muntsiroop Monin
- Gecrushte ijsblokjes (via blender of kant- en klaar)
- Slagroom
- 1 muntblaadje
- Cacaopoeder
Stap 1
Giet de chocolade siroop en de muntsiroop in het glas en roer goed door.
Stap 2
Schenk het ijskoude blikje Douwe Egberts Ice Mocha Latte erbij.
Stap 3
Voeg wat gecrushte ijsblokjes toe.
Stap 4
Spuit een flinke toef slagroom erop.
Stap 5
Zet de muntblaadjes in de slagroom.
Stap 6
Garneer met wat cacaopoeder en serveer direct.