• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Professionele koffiemachines

Op zoek naar een professioneel koffiezetapparaat voor in de horeca,
op kantoor of bedrijfskantine? Huren, kopen of vrijblijvend op proef;
wij denken graag met je mee!
De zakelijke koffiemachines van Douwe Egberts
bieden uitkomst voor elke situatie.

Start keuzehulp

De perfecte automatische koffiemachine

Dit is onze top 3 meest verkochte professionele koffiemachines. Van professionele espressomachines tot razend snelle instant koffiezetapparaten, bij ons vind je de perfecte koffiemachine voor jouw bedrijf. Bekijk en vergelijk al onze koffieautomaten.

Cafitesse Excellence Compact Touch

Cafitesse koffie
Met krachtig koffie extract voor maximaal genot van de aroma’s

Koffievariatie

Espresso, Zwarte koffie, Decafe, Cappuccino,
Café au Lait, Latte macchiato, Koffie verkeerd,
Warme melk & Heet water› Bekijk koffiemachine

Espresso Koro 2.0

Espresso koffie
Met verse koffiebonen voor de complete koffiebeleving

Koffievariatie

Espresso, Café crème, Decafe, Cappuccino,
Café au Lait, Latte macchiato, Koffie verkeerd,
Warme melk & Heet water› Bekijk koffiemachine

L'OR Promesso

Promesso koffie
Met krachtig koffie extract voor hoogwaardige premiumvarianten

Koffievariatie

Espresso, Café crème, Zwarte koffie, Cappuccino, Café au Lait, Latte macchiato, Koffie verkeerd, Ristretto, Koud water & Heet water


› Bekijk koffiemachine

Een professionele koffiemachine voor elke situatie

Hoeveel medewerkers werken er? Hoeveel gasten ontvang je? En hoeveel verschillende soorten koffie wil je schenken? Met behulp van onze keuzetest kom je snel tot het beste professionele koffiezetapparaat voor jouw situatie. Liever advies op maat? Onze koffie-experts helpen je graag op weg. Want wij weten dat koffie op werk méér is dan een warme drank. 

Van half- tot volautomatische koffieautomaten

Espressomachines

Met een espressomachine zorg je voor een heerlijke smaakbeleving van vers gebrande koffiebonen. Van een sterke espresso tot een volle cappuccino, met een espressomachine zet je als een barista koffie. Ook handig, veel van onze espressomachines zijn voorzien van een ingebouwde koffiebonenmaler. 

L’OR Promesso koffiemachines

Niet alleen lekkere koffie, maar ook nog eens heel stijlvol. Maak gemakkelijk risotto's, lungo’s of macchiato's met de koffiecups. Bekroond in 2016 met de Red Dot Design Award vanwege het design, de gebruiksvriendelijkheid en de oneindige koffie mogelijkheden.

Cafitesse koffiemachines

Razend snel zonder afval, filters of koffieresidu lekkere koffie zetten dat kan met Cafitesse. De koffie wordt direct geconcentreerd nadat het is gezet van kwaliteitsbonen. De pure koffie extract wordt vacuüm en bevroren bewaard voor optimale versgarantie.

Fresh brew & filter koffiemachines

Haal de klassieke en vertrouwde zetmethode naar de werkvloer. De gemalen koffie komt in het filter in aanraking met het hete water en druppelt vervolgens in de koffiekan. De Fresh Brew machines zijn voorzien van een metalen filter, een stuk duurzamer dan de papiervariant. 

Instant koffiemachines

Al jaren populair als een snelle en gemakkelijke koffiezetmethode. Bij instant is de koffiearoma omgezet in poedervorm waardoor het in de koffiemachine alleen nog maar opgelost hoeft te worden met heet water. 


De perfecte professionele koffiebeleving

Naast dat je een zakelijke koffieautomaat kunt kopen, bieden wij ook de mogelijkheid om een koffiemachine te huren. Zo hoef je niet in één keer een grote investering te doen, maar kun je wel genieten van een professionele koffiemachine. Technische koffieservice en onderhoud van het koffieautomaat zijn inbegrepen bij het huurcontract. Ga je zelf aan de slag met het onderhoud van je koffiemachine? Lees dan verder hoe je een koffiezetapparaat ontkalkt en reinigt. Of lees de bijbehorende handleiding van jouw koffiemachine.

Kom langs in ons Experience Center

Wil je graag ‘proeven’ van ons aanbod voor je overgaat tot aanschaf? Kom dan samen met jouw collega's langs in ons Experience Center. Ontdek de wereld van koffie en thee in het Jacobs Douwe Egberts Experience Center in Utrecht en ervaar zelf welke koffie-oplossing het beste bij jouw organisatie past.

Hulp bij het onderhoud van jouw koffiemachine

Zelf gemakkelijk schoonmaken, vullen & storingen oplossen

Wil je jouw koffiemachine ontkalken en reinigen? Lees hier dan meer.

 

Handige informatie voor u

Met eenvoudige stappen helpen we u snel verder met

Eenvoudige storingen zelf oplossen
Schoonmaakinstructies
Onderhoudstips
Handleidingen

Advies op maat