• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

KOFFIEMACHINE MET BETAALSYSTEEM

Bij Jacobs Douwe Egberts Professional bieden we een uitgebreid assortiment koffiemachines met een betaalsysteem. Ontdek de voordelen en geschikte machines, lees meer over hoe het betaalsysteem werkt, en ontdek de unieke services die we bieden om elke koffie ervaring te perfectioneren.

Vraag direct vrijblijvend advies aan

WAAROM EEN KOFFIEMACHINE MET BETAALSYSTEEM

Het kiezen voor een betaalsysteem stelt je in staat om een (gedeeltelijke) bijdrage te vragen voor koffie en thee, zowel aan medewerkers als aan bezoekers. Dit helpt om kosten te dekken of een extra bron van inkomsten te genereren.
 
Daarnaast is een koffiemachine met betaalsysteem handig voor verschillende (openbare) ruimtes, zoals (hoge) scholen, universiteiten, zorginstellingen, sportkantines en tankstations, waar een geautomatiseerd betaalsysteem de doorloop efficiënter en gemakkelijker maakt.

Bekijk koffiemachines met een betaalsysteem

VERSCHILLENDE MACHINES MET EEN PIN MODULE

Een deel van onze machines is beschikbaar met een ingebouwde pin module, andere modellen worden aangesloten op een aparte aanbouwmodule. Bekijk hier de meest gekozen machines per zetmethode. Let wel dat niet alle koffiemachines beschikbaar zijn met een betaalsysteem, neem contact met ons voor meer informatie.

Verse bonen

Met een espressomachine geniet je van barista waardige koffie met de smaak van vers gebrande bonen.

Cafitesse

Met Cafitesse zet je snel heerlijke koffie zonder afval. De Cafitesse Hot & Cold geeft naast diverse bekende koffie opties ook ijskoffie.

Instant koffiemachines

Al jaren populair als snelle en gemakkelijke zetmethode. Bij instant is de koffiearoma omgezet in poedervorm welke wordt opgelost in heet water.

Fresh Brew en Filter

Geniet van een klassieke kop koffie met een authentieke smaak. De machines hebben tot 15 koffievariaties.

VERSCHILLENDE BETAALMETHODES KOFFIEPRIJZEN EN KOPPELINGEN MET KASSASYSTEMEN

Onze koffiemachines met betaalsysteem maken het betalen voor koffie snel en eenvoudig. Betaling is mogelijk met bankpassen, creditcards, mobiele betaalopties zoals Apple Pay en Samsung Pay, en zelfs via QR-codes. Voor medewerkers bieden we ook de mogelijkheid om te betalen met een gekoppelde medewerkerspas. Dit biedt ook de optie om hen van gratis koffie te voorzien of tegen een gereduceerd tarief.
 
Daarnaast is het betaalsysteem in sommige gevallen ook aan te sluiten op een kassasysteem. Vraag advies aan voor de mogelijke compatibiliteit met verschillende systemen.

EEN KOFFIEMACHINE KOPEN, HUREN OF BETALEN PER KOPJE

Bij afname van een machine kies je uit het kopen of huren van een machine. Daarnaast kun je ook kiezen voor ons Consumption Based Billing (CBB) contract. Met CBB nemen we alle zorgen uit handen, van machine tot koffie en service. Je betaalt enkel voor de koffie die wordt gedronken tegen een vast tarief. Dit biedt maximale flexibiliteit en helderheid over je koffieconsumptie, zonder het hoeven doen van een initiële investering.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

ONZE SAMENWERKING MET LUMC

Benieuwd naar hoe een samenwerking met JDE Professional eruitziet? LUMC heeft diverse koffie oplossingen, waaronder machines met betaalsystemen in de openbare ruimtes. Ze vertellen over de positieve ervaring binnen onze samenwerking.

Lees meer klantverhalen

DE SERVICES VAN JACOBS DOUWE EGBERTS

Met 270 jaar ervaring streven we ernaar om niet alleen de beste koffiemachines te leveren, maar ook uitstekende service te bieden.

  • Altijd persoonlijk advies op maat.
  • Gratis proefplaatsing van een machine voor een maand.
  • Kies uit verschillende servicepakketten.
  • Krijg inzichten in machines, kosten en storingen in Mijn JDE.
  • Koffie en thee morgen geleverd bij bestellingen voor 10:00.
  • Keuze uit diverse duurzame koffie en thee producten.

    Heeft een machine een storing die we telefonisch niet kunnen verhelpen? Dan komt een van onze interne technische medewerkers persoonlijk langs.

ADVIES OP MAAT

Op zoek naar persoonlijk advies over koffiemachines met een betaalsysteem? Vul ons contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op. Ontdek ook alvast ons assortiment koffiemachines, waar de meeste machines beschikbaar zijn met een betaalsysteem. Enkele uitzonderingen daargelaten. Neem contact met ons op voor een volledig overzicht van beschikbare machines.

Vraag vrijblijvend een offerte aan