• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

De kracht van cappuccino op kantoor

Ooit pronkten menu’s in koffiebars en restaurants nog met cappuccino’s. Tegenwoordig wordt bij bijna elke afspraak een smaakvolle cappuccino geserveerd. De Italiaanse klassieker heeft met recht een basisplek verworven in het Nederlandse koffieaanbod. Maar is het schenken van cappuccino op kantoor net zo vanzelfsprekend?

 

Melkpoeder of verse melk

De meeste koffieconcepten en -machines zijn uitgerust met cappuccino. Maar helaas kan nog niet iedereen genieten van deze koffievariatie. Cappuccino kan echter heel betaalbaar zijn. Wat jouw portemonnee vooral wil weten, is welke melk je gaat gebruiken. Verse melk is lekkerder, maar ook duurder dan melkpoeder. Ook vraagt een automaat met verse melk om intensiever onderhoud, en ook dat heeft weer invloed op de prijs.

Melkpoeder is voordelig en is ten opzichte van verse melk veel langer houdbaar. Verse melk blijft het allerlekkerst. Daarom ontwikkelden we een derde melkproduct: Café Milc - een hygiënische oplossing voor de Cafitesse-machines met geconcentreerde, echte melk. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een goede optie tussen melkpoeder en verse melk.

Wat kiezen andere bedrijven?

De meeste gebruikers verwachten tegenwoordig een koffiemachine met cappuccino. In horecazaken wordt de cappuccino met vers opgeschuimde melk geserveerd. In de gezondheidszorg is de cappuccino vaak een extraatje tegen meerprijs voor het personeel en/of patiënten en bezoekers. MKB’ers en grote bedrijven voorzien over het algemeen in allerlei melkvariaties. En de vertrouwde zwarte instant koffie is het meest te vinden in fabrieken.

Een heerlijke cappuccino voor jouw medewerkers en gasten

Cappuccino bij jou op de zaak is betaalbaarder dan je denkt. Denk - naast het koffieconcept - na over de keuze voor het type melk en bepaal voor jezelf in hoeverre smaak opweegt tegen het budget dat je ervoor over hebt.

Tip: vraag een proefsessie aan. Dat maakt de beslissing een stuk makkelijker.

Koro 2.0

Geniet van een heerlijke cappuccino met Koro 2.0

Ontdek de koffiemachine

Onze melkvariaties op een rij