• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

D.E hard cup

De D.E. hard cup is een herbruikbare hard plastic koffiebeker gericht op dynamische locaties waar veel mensen komen en werken. Denk aan scholen, kantoren, grote ziekenhuizen, sportkantines en pretparken. Door het grote aantal bekers dat op dit soort locaties nodig is, is stapelen van hard cups gewenst en is porselein en glaswerk minder praktisch. Daarnaast is D.E hard cup de meest duurzame vervanger van de kartonnen koffiebeker. Duurzaamheid en circulariteit zijn belangrijke speerpunten voor Jacobs Douwe Egberts Professional, daarom is deze D.E hard cup ontwikkeld om aan het einde van zijn levensduur gerecycled te worden. Daarnaast gaat de D.E hard cup minimaal 400 wasbeurten mee en wordt de beker in Duitsland geproduceerd.

 

Duurzaam & Zero waste

  • Geproduceerd in Duitsland met 100% Europees recyclebaar polypropyleen
  • Herbruikbaar: gaat minstens 400 wasbeurten mee
  • Inzamelingsprogramma voor opgebruikte bekers en deksels

Je drinkt koffie en thee het lekkerst uit de D.E hard cup & Pickwick hard cup

De D.E en Pickwick hard cup heeft een volume van 250cc en is speciaal ontworpen voor de beste koffie en thee ervaring. De beker voelt kwalitatief goed aan, heeft een frisse witte uitstraling en is erg stevig. Uiteraard geeft het materiaal geen geur af en heeft het geen invloed op de smaak van de koffie. De schuimbeleving bij cappuccino is heel hoog, zodat het echt een geniet momentje wordt. De hard cup heeft een goed mondgevoel en ligt fijn in de hand.

De D.E en Pickwick hard cup is uitermate praktisch

De D.E en Pickwick hard cup is uitstekend stapelbaar en heeft een formaat dat perfect past in de JDE onderzettafels. Dit maakt het gemakkelijk om de D.E hard cups netjes op te bergen onder de koffiemachines. Als je geen JDE onderzettafels hebt, kun je bij je accountmanager ook een dispenser voor de D.E hard cups aanvragen. Dit zorgt voor een gesloten opbergsysteem, waardoor je verzekerd bent van de hygiëne van de Hard Cups.

Het is wel van belang om de herbruikbare beker te reinigen. Als je ervoor kiest de hard cups centraal in te zamelen en schoon te maken, is het essentieel om ze efficiënt te verzamelen. Dit kan met behulp van duidelijk zichtbare en ruime inzamelbakken. Onze D.E. hard cup inzamelbak garandeert dit!

D.E hard cups schoonmaken

De D.E hard cup is vaatwasser bestendig en is speciaal ontworpen voor de vaatwasmachine. Aan de onderkant van de hard cup zijn afvoergleuven om waterophoping in vaatwasmachine te voorkomen. Daarnaast is de hard cup gemaakt van een dikker materiaal, waardoor deze goed droogt. De meeste professionele vaatwasmachineleveranciers hebben speciaal glansmiddel voor herbruikbaar plastic. Hierdoor komt het droog uit de vaatwasser en kun je de D.E hard cup direct stapelen. Ook een consumenten vaatwasmachine is te gebruiken in combinatie met de D.E hard cup. Gebruik dan wel vaatwasmachineblokjes zonder geurtoevoeging. Daarnaast is het goed om rekening te houden met de mogelijkheid dat het water- en energiegebruik van consumenten en semi-consumenten vaatwassers een stuk hoger kan liggen. Tot slot bereiken de meeste consumenten vaatwassers een maximale temperatuur van 70°C. Volgens het Voedingscentrum is een wastemperatuur boven de 75°C pas bacteriedodend. Vandaar ook dat professionele vaatwasmachines naspoelen met een temperatuur van >80°C.

 

Wanneer onze hard cup voor jouw locatie de optimale keuze is, dan adviseren we je graag over het inrichten van de logistieke stromen voor het schoonmaakproces. Samen met de marktleider van professionele vaatwassers hebben we een naglansmiddel ontwikkeld, waarmee de hard cup goed schoon wordt en droog uit de vaatwasser komt. Afhankelijk van jouw situatie zijn er verschillende scenario’s mogelijk.

Heb je meer vragen over de D.E hard cup of wil je in contact komen met JDE Professional? Kijk dan op onze veelgestelde vragen pagina.

Kom je er niet uit? Vul dan onderstaand contactformulier in. 

Bekijk onze hard cups en toebehoren

Wil jij meer weten over de
D.E hard cup?

Wil je met ons in contact komen, of wil je een offerte aanvragen? Vul dan het formulier in!Hard Cup CX.png

Vul hier het formulier in