• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Geniet van elk moment

Samen met Pickwick

pickwick logo

Even bijpraten met jouw collega? Of een warm welkom voor jouw bezoek? Pickwick geeft jouw werkdag net even dat kleine extraatje, welke thee je ook kiest. Geniet van elk moment.

Pickwick is vernieuwd!

Nu in Fairtrade én een gesloten papieren envelop

Pickwick introduceert het Fairtrade assortiment: acht populaire varianten die het internationale Fairtrade keurmerk voeren. Daarnaast heeft het Pickwick Professional assortiment een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Niet alleen de verpakking heeft een verfrissend nieuw design, maar ook de theezakjes worden aangeboden in een gesloten papieren envelop. De gesloten envelop straalt kwaliteit uit en past perfect binnen een zakelijke omgeving.

Geniet van elk moment

Altijd en overal

Tijdens een vergadering, een pauze met collega’s of een ontmoeting met een klant kan een kop thee inspireren. Het professionele assortiment van Pickwick maakt die dagelijkse momenten nog waardevoller.

Pickwick Professional assortiment

Pickwick weet hoe waardevol dagelijkse theemomenten zijn. Al sinds 1753 maakt Pickwick de lekkerste melanges voor de smaak van Nederland. Kies uit maar liefst 21 smaken, waarvan 8 Fairtrade blends en 7 Rainforest alliance blends. De laatste 6 blends binnen de lijn worden in 2021 gecertificeerd. Dat betekent dat wij ons doel bereiken van 100% gecertificeerde thee voor Pickwick Professional. Geniet van elk moment, altijd en overal. 

Zwarte thee

Klassieke zwarte theemelanges, heerlijk om de dag mee te beginnen. 

Groene thee

Verfrissende groene theemelanges, gebaseerd op de authentieke Aziatische theewereld.

Rooibos thee

Cafeïnevrije rooibosmelanges, ideaal voor een moment voor jezelf.

Spices

Volle melanges op basis van thee, rooibos, specerijen of kruiden.

Kruidenthee

Cafeïnevrije kruidenmelanges, verfrissend of zoet, of juist beide.

Fruit thee

Natuurlijke theemelanges op basis van zwarte thee en echte stukjes fruit. 

Pickwick en Fairtrade werken samen

Pickwick geeft niet alleen om de kwaliteit van de thee, maar ook om de boeren die de thee verbouwen en de planeet die we samen delen. Daarom is Pickwick aangesloten bij de organisatie Ethical Tea Partnership. Deze organisatie houdt toezicht op de werk- en leefomstandigheden van de mensen die wereldwijd in de theeproductie werken.

Daarnaast hebben we acht populaire varianten in het assortiment die het internationale Fairtrade keurmerk van Max Havelaar voeren. Fairtrade staat voor eerlijke handel. Deze thee is duurzaam geproduceerd en zorgt voor betere leef- en werkomstandigheden van thee-arbeiders in ontwikkelingslanden.

 

Pickwick Fairtrade Earl GreyPickwick Fairtrade English Tea BlendPickwick Fairtrade Forest FruitPickwick Fairtrade Green Tea LemonPickwick Fairtrade MuntPickwick Fairtrade Rooibos

Maak jouw theebeleving compleet

Een theemoment maak je extra speciaal met de juiste accessoires. Kies jouw favoriete presentatiestijl en geniet van mooie theemomenten.

De Pickwick theedispenser heeft een stijlvolle uitstraling en biedt ruimte voor acht verschillende theevarianten. Deze moderne theedispenser is de perfecte oplossing voor een nette koffiecorner.

Bekijk product

Ontdek meer van Pickwick