• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Geniet van elk moment
Samen met Pickwick

Even bijpraten met jouw collega's? Of een warm welkom voor jouw bezoek? Pickwick geeft jouw werkdag net even dat kleine extraatje, welke thee je ook kiest. Bekijk het assortiment hier.

ONTDEK PICKWICK TEA MASTER SELECTION

Een selectie van acht iconische blends, zorgvuldig samengesteld door onze Tea Masters, volledig afgestemd op de wens van de Nederlandse theedrinker. De verschillende varianten in de range geven je gasten, klanten of collega’s een kijkje in het land van herkomst van de thee.

Pickwick Tea Master Selection bestaat uit gecertificeerde thee. De verpakkingen zijn verantwoord ingekocht en na gebruik gemakkelijk recyclebaar. Tevens is het theezakje plastic-vrij en daardoor composteerbaar. Zo kun je van elke kop Pickwick Tea Master Selection bewust genieten.

Lees meer over Tea Master Selection

Pickwick assortiment

TEA MASTER SELECTION GREEN TEA PURE

Een verfijnde melange van verse groene thee, zorgvuldig gekozen voor een zachte, natuurlijke smaakbeleving.

TEA MASTER SELECTION FOREST FRUIT

Een betoverende melange van zwarte thee met een warm palet van bosvruchten voor een subtiele fruitige smaak.

TEA MASTER SELECTION ENGLISH BREAKFAST

Een perfect uitgebalanceerde melange van rijke zwarte theeblaadjes voor een verrassend robuuste smaak.

PICKWICK ZWARTE THEE

Bij Pickwick kennen we drie varianten zwarte thee. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan Pickwick Zwarte Thee.

PICKWICK ROOIBOS THEE

Rooibos thee bevat geen cafeïne en tannine en staat bekend om de antioxidanten en vitamine C. Ontdek ons assortiment.

PICKWICK FRUIT THEE

Verfrissend, aromatisch en smaakvol: de fruitsmaken van Pickwick in een notendop. Ontdek ons assortiment.

PICKWICK PROFESSIONAL

Pickwick weet hoe waardevol dagelijkse theemomenten zijn. Al sinds 1753 maakt Pickwick de lekkerste melanges voor de smaak van Nederland. Tijdens een vergadering, een pauze met collega’s of een ontmoeting met een klant kan een kop thee inspireren. Het professionele assortiment van Pickwick maakt die dagelijkse momenten nog waardevoller.

Bekijk het assortiment

ONZE WEG NAAR DUURZAAMHEID

COMMON GROUNDS: ONZE DUURZAAMHEIDSSTRATEGIE

Onze activiteiten hebben impact op het milieu en de gemeenschappen waarin we actief zijn. We geloven dat we een betere toekomst kunnen creëren via onze duurzaamheidsstrategie Common Grounds. Onze strategie bestaat uit drie pijlers: verantwoorde teelt, minImaliseren ecologische voetafdruk en mensen verbinden.

 

DOOSJES FOLIEVRIJ

Een belangrijk onderdeel in het verminderen van onze ecologische voetafdruk is het verminderen van (plastic) verpakkingsmateriaal. We werken hard om alle verpakkingen van onze Pickwick theesoorten plasticvrij te maken, met dezelfde kwaliteit die je van ons gewend bent. We zijn al goed op weg, want de verpakkingen van Pickwick Tea Master Selection, Joy of Tea, Herbal Super Blends, Pickwick, Ginger Goodness zijn al plasticvrij! Zodra alle verpakkingen van onze Pickwick theesoorten plasticvrij zijn, zullen we jou direct op de hoogte brengen. Tot die tijd blijven we ons inzetten voor duurzaamheid en innovatie, zo dragen we samen bij aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Lees meer over onze duurzaamheidsstrategie

GENIET VAN ELK MOMENT

ALTIJD EN OVERAL

Tijdens een vergadering, een pauze met collega’s of een ontmoeting met een klant kan een kop thee inspireren. Het professionele assortiment van Pickwick maakt die dagelijkse momenten nog waardevoller. Of het nu gaat om een klassieke Earl Grey of een fruitige kruidenthee, Pickwick heeft voor elk wat wils, waardoor elk theemoment een persoonlijke ervaring wordt. Zo wordt zelfs de kortste pauze een verrijkende ervaring die bijdraagt aan een productieve en plezierige werkomgeving. Probeer bijvoorbeeld eens onze thee recepten uit!

Bekijk thee recepten

ONTDEK MEER VAN ONZE MERKEN