• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Douwe Egberts

En dan is er koffie, Douwe Egberts koffie, lekkere koffie

Goede koffie geeft keer op keer een moment van ontspanning waarna je er weer vol tegenaan kunt gaan. Daarom biedt Douwe Egberts alles aan om jouw koffiebeleving aangenaam en compleet te maken. Bekijk het assortiment hier.

Over Douwe Egberts

SINDS 1753

Hoe waardevol een koffiemoment kan zijn, beseften Egbert Douwes en zijn vrouw Akke Thysses al in 1753. In hun winkeltje De Witte Os in Joure legden zij het fundament van wat Douwe Egberts nu is. Dankzij ruim 270 jaar ervaring weten wij wat goede koffie is. Met onze kennis en passie maken we lekkere en eerlijke koffie van de beste koffiebonen. Voor iedere smaak en iedere wens vind je bij Douwe Egberts een passende koffieoplossing, zodat jij dagelijks van heerlijke koffiemomenten kunt genieten.

Lees meer over het ontstaan van Douwe Egberts

DE BESTE KOFFIE VOOR JOUW ZETSYSTEEM

ESPRESSOBONEN

Douwe Egberts biedt een uitgebreid assortiment espressobonen, die variëren in intensiteit en smaak. Zo kun jij op ieder moment en overal genieten van lekkere en eerlijke kop koffie.

CAFITESSE KOFFIE

Cafitesse staat voor vers gezette koffie van topkwaliteit. Of je nu geniet van een krachtige lungo of een romige cappuccino, voor elke smaakvoorkeur biedt Cafitesse een passende koffie.

INSTANT KOFFIE

Douwe Egberts instantkoffie is een aromatische koffie van hoge kwaliteit. Met onze instant koffie kun jij iedere dag eenvoudig en snel genieten van een kopje zwarte koffie, cappuccino of wiener melange.

FILTERKOFFIE

Douwe Egberts filterkoffie melanges zijn in Nederland al jaren een begrip door hun harmonieuze smaak en karakteristieke aroma. De constante smaak geeft overal het vertrouwde thuisgevoel.

FRESH BREW KOFFIE

Fresh brew koffie van Douwe Egberts is de gemalen koffie variant van koffie. Door de speciale samenstelling van de melanges en de snelle zetmethode is elke kop of kan filterkoffie intens en smaakvol.

VERBINDEN EN ONTSPANNEN

VOOR DE COLLEGA'S

DIE SAMEN TOT DE BESTE IDEEËN KOMEN

Ruim tweederde van de werkende Nederlanders vindt dat vergaderingen efficiënter verlopen met een kop goede koffie. Koffie maakt de werkdag zelfs leuker.

Ontdek de ideale koffiecorner

VOOR EEN GOEDE START

IS EEN KOP KOFFIE ONMISBAAR

Voor 4 op de 5 Nederlanders is koffie onmisbaar voor een goede start van de dag. Op weg naar werk of tussen afspraken door is een koffie to go een ideale uitkomst.

Waarom goede koffie zo belangrijk is

EEN TRAKTATIE VOOR JEZELF

BIJ JOUW FAVORIETE KOFFIEBARISTA

Koffie is een moment van ontspanning, vindt 86% van de Nederlanders. Dat geldt dubbel en dwars in de horeca. Verwen jouw gast met goede koffie en een lekker mini dessert.

Bekijk onze koffierecepten

VIND DE KOFFIEMACHINE DIE BIJ JOUW BEDRIJF PAST

IN DRIE STAPPEN ADVIES OVER DE JUISTE OPLOSSING

Van een koffiemachine wil je lang plezier hebben. Je zoekt niet alleen een machine, maar ook een koffiebeleving. Je hebt bij Douwe Egberts Professional keuze uit professionele koffiemachines in veel soorten en maten. Wij helpen je graag met onze online keuzehulp.

VIND JOUW ZAKELIJKE KOFFIEMACHINE

ONZE WEG NAAR DUURZAAMHEID

COMMON GROUNDS: ONZE DUURZAAMHEIDSSTRATEGIE

Onze activiteiten hebben impact op het milieu en de gemeenschappen waarin we actief zijn. We geloven dat we een betere toekomst kunnen creëren via onze duurzaamheidsstrategie Common Grounds. Onze strategie bestaat uit drie pijlers: verantwoorde teelt, minImaliseren ecologische voetafdruk en mensen verbinden.

 

DOUWE EGBERTS & DUURZAAMHEID

Alle koffiebonen van Douwe Egberts zijn afkomstig van koffieboeren die UTZ gecertificeerd zijn. Dit betekent dat de koffie op een verantwoorde manier is verbouwd met veel aandacht voor de leef- en werkomstandigheden van de koffieboeren en hun families. Het stimuleren van ondernemerschap bij de koffieboeren staat centraal. Daarnaast is ook het Cafitesse zetsysteem een van de duurzaamste systemen op de markt.

Lees meer over onze duurzaamheidsstrategie

ONTDEK ONZE ANDERE MERKEN