Merken met karakter

Ieder merk van Jacobs Douwe Egberts heeft een eigen karakter.
Zo kun je de koffie- en theebeleving perfect afstemmen
op jouw situatie.

Je merkt het verschil.

Al sinds 1753 zorgt Douwe Egberts voor de ultieme dagelijkse kop koffie. De koffiebonen, filterkoffie, koffiepads, koffiecups en oploskoffie zijn wereldwijd geliefd. Douwe Egberts is voor vele koffieliefhebbers de norm voor goede koffie.

Pickwick maakt van de dagelijkse theemomenten iets bijzonders. Of dat nu een overleg tussendoor is met je collega of een uitgebreide ontmoeting met gasten. Voor ieder denkbaar moment is er een geschikte thee.

Piazza D’Oro staat voor koffie met stijl, creativiteit en bezieling. Door de verfijnde melanges komt smaak tot leven, iedere keer dat jij Piazza D'Oro proeft, voelt en ervaart.

Laurentis – exclusief gebrand voor horeca - biedt alles wat ondernemers nodig hebben om gasten heel eenvoudig een perfecte espressobeleving te bieden.

Doe maar gewoon! Met dat motto maakt Kanis & Gunnink al jaren een uitstekende melange. Goede, lekkere koffie die door de eeuwen heen altijd hetzelfde blijft.

Ontworpen voor onze zintuigen, mogelijk gemaakt door technologie. SENSEO koffie is een koffiesysteem van Douwe Egberts en Philips voor de consument. 

Het merk L’OR PROFESSIONAL brengt vakmanschap en een rijke koffiesmaak samen in een koffiecup. De koffiecups zijn ontworpen om keer op keer geweldige espresso te zetten. 

Van Nelle roept bij velen een nostalgisch gevoel op. Perfecte melanges voor liefhebbers van pittige koffie in herkenbare verpakking voor Fresh Brew & Filter koffiemachines. 


Pickwick thee voor op kantoor
of in de horeca

Eindeloos, (h)eerlijk en overal genieten.

Pickwick Professional

Pickwick weet hoe waardevol dagelijkse theemomenten zijn.
In de vertrouwde Pickwick collectie zitten 21 verschillende
thee smaken, waarvan acht Fairtrade varianten.
Ontdek ze allemaal!

Ontdek Pickwick Professional

Pickwick Tea Master Collection

De melanges van Pickwick Tea Master Selection zijn de populairste smaken van Pickwick met een persoonlijke twist van de thee experts. 

Ontdek Pickwick Tea Master Selection

Slow Tea

Slow Tea is speciaal ontwikkeld voor de momenten die niet lang genoeg kunnen duren. De ultieme genietmomenten die je zo lang mogelijk wilt vasthouden. Daar past een thee bij om eindeloos van te genieten.

Ontdek Slow Tea


Unieke koffie oplossingen

Op zoek naar meer dan alleen goede koffie?
Jacobs Douwe Egberts Professional biedt bijzondere koffie oplossingen, waarmee jij jouw medewerkers en gasten een ultiem koffiemoment kunt bezorgen.

L'OR PROMESSO

L'OR PROMESSO is een nieuw koffie-concept dat een superieure kwaliteit koffie biedt. Het slimme, innovatieve systeem van L'OR PROMESSO onderhoudt zichzelf, waardoor de gebruiksvriendelijkheid gemaximaliseerd is en je altijd verzekerd bent van constant hoge kwaliteit. Daarnaast kun jij in een handomdraai jouw persoonlijke koffiefavoriet creëren. Het stijlvolle design van de machine is reeds onderscheiden met de Red Dot Best of the Best award.

Ontdek L'OR PROMESSO

D.E Coffee Kitchen

D.E Coffee Kitchen is een inspirerende, luxe koffie & thee corner. Een sfeervolle plek waar medewerkers zich kunnen opladen en gasten kunnen genieten van écht goede koffie en thee. D.E Coffee Kitchen nodigt uit tot informele gesprekken in een omgeving waar iedereen zich meteen thuis voelt.

Ontdek D.E Coffee Kitchen

D.E Dutch Originals 

Speciaal ontwikkeld voor de eigentijdse horeca die haar gasten de smaaktrends in koffie wil laten ervaren.
Hoogwaardige Arabica bonen, gebrand op de Nederlandse smaak van nu. Onze Single Origin ‘Jan’ en koffiemelange ‘Theo’ verwijzen naar vroegere heren van Douwe Egberts die hun ambacht en kunde hebben vertaald naar een eigentijdse koffie. Een prachtige combinatie van oud en nieuw.

Maak kennis met Jan en Theo