• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

ONTDEK DE KOFFIE VOOR KOFFIE FLEX

 

Maak van elke kop een moment met de koffie van Douwe Egberts.

Met ons Koffie Flex abonnement kan je kiezen & mixen uit ons gehele koffie assortiment.
Kies uit onder andere Medium roast, dark roast of decaf, zodat het perfect bij jouw bedrijf past.

 

Vraag een proefplaatsing aan


Ons koffie assortiment

Voor alle koffiemachines geschikt

Cafitesse

Verse bonen

Capsules, instant- en filterkoffie

.

(H)EERLIJKE KOFFIE


Al 270 jaar draagt onze passie voor koffie en thee bij aan een rijke historie met mooie merken en producten. Door onze onophoudelijke drive om de beste service te bieden, hopen wij ervoor te zorgen dat jij keer op keer van een duurzaam kopje koffie kan genieten.

 

 

Koffie van Douwe Egberts brengt samen


Koffie werkt als brandstof voor je bedrijf. De koffiecorner is ook vaak dé plek voor een goed gesprek. Bij Jacobs Douwe Egberts Professional weten we als geen ander dat kwaliteitskoffie belangrijk is. Daarom helpen we je graag op weg.


bezoek ons experience center


Wil je graag eerst in het echt ons aanbod aan machines bekijken voor je overgaat tot aanschaf? Kom dan samen met jouw collega's langs in ons Experience Center. Ontdek de wereld van koffie en thee in het Jacobs Douwe Egberts Experience Center in Utrecht en ervaar zelf welke koffie-oplossing het beste bij jouw organisatie past.ALTIJD DE LEKKERSTE KOFFIE OP HET WERK met koffie flex

 

Met een Koffie Flex abonnement ben je altijd verzekerd van verse koffie uit onze professionele machines!
Voor een vast bedrag per maand bieden wij een alles-in-één oplossing.
Het werkt eenvoudig: kies een koffiemachine die past bij jouw bedrijf, selecteer de gewenste koffiesoort en de benodigde hoeveelheid.
En de rest? dat regelen we voor jou: van installatie tot reparatie.

Binnen een week kun je de eerste levering al verwachten!

 


Professionele machines voor elke werkplek


Met een Koffie Flex abonnement krijg je de keuze uit een van ons grote scala van professionele koffiemachines. Zo hebben wij een koffiemachine die past bij elk bedrijf. Van een koffiemachine met verse bonen tot aan een instant koffiemachine, wij helpen je graag in je zoektocht naar de lekkerste koffie.

Over koffiebonen en espressobonen

Koffiebonen en espressobonen: wat is het verschil?

In het antwoord op deze vraag kunnen we kort zijn: er is geen verschil. Koffie en espresso kunnen van dezelfde bonen worden gezet. Het verschil zit vooral in de manier waarop de koffie wordt gezet. Espresso is de Italiaanse manier van het bereiden van koffie. Onder hoge druk wordt er water door de gemalen bonen heen geperst. Bij een lungo en een Americano is er meer water benodigd en zijn deze minder krachtig qua smaak.

 

Donker gebrande of licht gebrande espressobonen?

Waar licht gebrande koffiebonen zich kenmerken door een subtielere smaak, brengen donker gebrande bonen een pittigere smaak met zich mee. Donker gebrande espressobonen zijn geschikt voor een latte macchiato of een pittige ristretto. Licht gebrande espressobonen zijn juist meer geschikt voor een heerlijke café crème of een lichtere cappuccino.

 

De beste espresso bonen voor elke situatie

Bij Jacob Douwe Egberts Professional hebben we bonen voor verschillende situaties. Zo hebben we Piazza D'Oro espressobonen met verrassende smaken, of de speciaal voor de horeca gemaakte Laurentis bonen. Bekijk onze koffiemerken pagina voor een compleet overzicht.

 

Zet de koffie met een professionele espressomachine

Ben je op zoek naar een bonen koffiemachine? Of wil je espresso maken? Jacobs Douwe Egberts Professional heeft een ruim assortiment espresso koffiemachines. Vraag online vrijblijvend een koffiemachine offerte aan, of krijg vrijblijvend advies op maat.

 Keuzestress? Geen probleem, wij helpen je graag

.

.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER KOFFIE FLEX