Kies Jouw Branche

JDE Professional

Je all-in-one koffieleverancier voor horeca en organisaties


Een goede kop koffie is zowel in de horeca als op de werkvloer onmisbaar. Bij ons kun je terecht voor al jouw benodigdheden om de perfecte coffeecorner samen te stellen. Als leverancier hebben wij een breed scala aan assortiment. Van professionele koffiemachines en verse koffiebonen tot aan herbruikbare koffiebekers en thee.

Altijd de lekkerste koffie en thee op het werk! Met onze Koffieplanner service hoef je nooit meer na te denken over de bestelling. Geen zorgen, wij bezorgen bij elke locatie in Nederland. Zo heb jij altijd overal koffie en kun jij je richten op de orde van de dag!

Ontdek ons aanbod en kom langs in ons Experience Center in Utrecht

Wil je graag ‘proeven’ van ons aanbod voor je overgaat tot aanschaf? Kom dan samen met jouw collega's langs in ons Experience Center. Ontdek de wereld van koffie en thee in het Jacobs Douwe Egberts Experience Center in Utrecht en ervaar zelf welke koffie-oplossing het beste bij jouw organisatie past.

De perfecte koffiemachine

Een goede koffiemachine is onmisbaar om de lekkerste kop koffie te zetten. Bekijk hieronder een selectie van populaire koffiemachines, of ga naar het volledige overzicht met koffieautomaten. Wil je een passend advies voor jouw situatie? Onze experts staan je graag te woord!

Aantal medewerkers:
<10 10 - 30 30 - 50

Verse koffie en thee

Geniet van de vertrouwde smaak van Jacobs Douwe Egberts koffie en Pickwick thee. Je hebt ruime keuze uit verschillende koffiemelanges, bijvoorbeeld van de merken Douwe Egberts en Piazza D’Oro.

Espressobonen

De juiste koffiebonen zijn onmisbaar om de perfecte kop koffie te zetten. Wil je een passend advies voor jouw situatie? Onze experts staan je graag te woord.

Cafitesse

Geniet van de vertrouwde smaak van Jacobs Douwe Egberts koffie. Koffiezetten met Cafitesse is heel makkelijk en dankzij de verschillende melanges zeer veelzijdig. Probeer bijvoorbeeld eens onze Cafitesse Golden Roast.

Thee

Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol de dagelijkse theemomenten in jouw bedrijf kunnen zijn. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan smaken en melanges voor ieder moment.

 

Verantwoord van boon
tot kop

Verduurzamen door de gehele keten.

Benieuwd hoe wij dat doen? Bekijk de infographic.
Bekijk meer

Informatie aanvragen