• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Cafitesse Excellence (Compact) Touch

De koeltemperatuur is te hoog

Stap 1

Controleer of de deur volledig gesloten is.

Ga naar de volgende stap >

Stap 2

Open aan de achterkant de uitneembare koelfilter.

Ga naar de volgende stap >

Stap 3

Maak het filter schoon onder een lopende kraan, en droog het goed af voordat je het opnieuw installeert.

Ga naar de volgende stap >

Stap 4

Zorg voor voldoende vrije ruimte achter de machine. Deze ruimte moet minstens 5 cm zijn.

Ga naar de volgende stap >

Stap 5

Als er onlangs nieuwe, niet gekoelde verpakkingen zijn geplaatst, wacht dan tot de verpakkingen de juiste temperatuur hebben bereikt.

Ga naar de volgende stap >

Stap 6

Reset het apparaat.

Open de deur en druk gedurende 5 seconden op de 'stand by'-knop, hierdoor wordt je apparaat gereset. Sluit dan de deur.