• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Het onderhouden van de perfecte koffiebeleving: Preventief en oplossingsgericht

We willen dat onze klanten en hun eindgebruikers iedere dag kunnen genieten van een perfecte koffiebeleving. Om te voorkomen dat je zonder dat perfecte kopje koffie komt te zitten, houden we 24/7 je koffiemachine in de gaten en staan we stand-by voor vragen. Preventief én door het inlezen van data. Wanneer er toch een keer een storing is aan je koffiemachine, staan we voor je klaar om dit snel en efficiënt op te lossen. 

Wij staan altijd voor je klaar!

Het eerste jaar na aanschaf van de koffiemachine heb je garantie. Mocht er dan wat aan de hand zijn, dan staat het D.E team kosteloos voor je klaar. Ook na de garantieperiode laten we je niet vallen. Afhankelijk van de mate van zekerheid kun je zelf kiezen of je voor een vast bedrag per maand de service wilt afkopen of dat je liever uurtje factuurtje het D.E team laat komen

Heb je interesse en wil je graag jouw situatie samen met een expert doornemen. Vul dan het contactformulier in. 

Contactformulier

ALL-IN COVERAGE
Geen zin in verrassingen? Voor een vast bedrag per maand ben je altijd verzekerd van de perfecte koffiebeleving.

BASIC COVERAGE
Het D.E team staat voor een vast bedrag per maand altijd voor je klaar. Mochten er onderdelen vervangen moeten worden, dan gebeurd dit in overleg op nacalculatie.

GEEN EXTRA SERVICE
Ook hier staat het D.E team voor je klaar mocht er eens iets aan de hand zijn. Alle gemaakte kosten zullen uurtje factuurtje aan jou worden doorberekend.

Wil je meer informatie?

Vul dan het contactformulier in.

Ik ben geïnteresseerd in het volgende servicepakket *