• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Wat maakt een werkomgeving (echt) vitaal?

En hoe kun je dit bewerkstelligen in jouw eigen organisatie

Gezonde werkomgeving

Zowel voor HR-professionals als voor facility managers staat het streven naar een gezonde werkomgeving en vitale medewerkers zeer hoog op de prioriteitenlijst. De waarde van een actief beleid gericht op de vitaliteit van de werknemers wordt breed onderkend. Vitale werknemers vallen aantoonbaar minder uit, waardoor het verzuim afneemt. Een prettige werkomgeving, een goede catering en lekkere koffie, om maar een aantal zaken te noemen, dragen bovendien bij aan het werkgeluk van medewerkers.

Benieuwd naar hoe je de werkomgeving kunt optimaliseren ten behoeve van vitale medewerkers? We hebben een interessante whitepaper voor je klaar staan.

Ons onderzoek naar 'vitaliteit op de werkvloer'

Vanwege de actualiteit van dit thema hebben HR Praktijk en F-Facts in samenwerking met  Jacobs Douwe Egberts Professional onderzoek gedaan naar de wijze waarop HR-professionals en facility managers kijken naar het begrip vitaliteit. Wat betekent vitaliteit voor hen? Waaraan besteden ze aandacht binnen hun organisatie? Welke stappen willen ze, met het oog op de toekomst, nog zetten? Wat is de toegevoegde waarde van goede catering en kwalitatief hoogwaardige koffie en thee? Op welke manier wordt de werkomgeving geoptimaliseerd ten behoeve van vitale medewerkers?

Op deze en veel andere vragen geeft deze whitepaper antwoord. Hiermee kunnen HR-professionals en facility managers overgaan tot concrete acties omtrent vitaliteit binnen hun  organisatie.

Lees meer en download het whitepaper