• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Kies meer. Kies L'OR Suprême.

  • Meer kwaliteit: exclusieve melanges van hoge kwaliteit koffiebonen
  • Meer variatie: 6 verschillende blends
  • Meer eenvoud: gebruiksvriendelijk en goed te onderhouden
  • Meer detail: maak de beleving compleet met de L'OR Professional accessoires

Voor op kantoor

De L'OR Suprême is de ideale machine voor ontvangstruimtes, meeting rooms en koffie corners. Verras gasten en medewerkers met een exceptionele koffie ervaring.

Voor in hotels

De L'OR Suprême biedt gastvrijheid en kwaliteit, waardoor deze zeer geschikt is voor de hotellerie. Plaats de L'OR Suprême in meeting rooms, ontbijtzalen of de receptie, en overtref verwachtingen.

Suprême kwaliteit

De melanges voor de L'OR Professional discs zijn samengesteld uit geselecteerde koffiebonen van hoge kwaliteit, om het hoogste niveau van smaak en aroma te behalen.
Onze L'OR Professional discs worden verpakt in alumium discs, waardoor de smaak en versheid optimaal worden behouden.

Alle discs hebben de Rainforest Alliance certificering.

Lees Méér over RFA

Suprême variatie

De 6 geselecteerde blends zijn met passie geselecteerd door L'OR koffie experts. De blends zijn verassend en gebalanceerd en door de ruime keuze is er een passende blend voor iedereen.

Met de optie om een koelkast toe te voegen aan de L'OR Suprême, is er ook de mogelijkheid diverse melkvariaties toe te voegen.
Geniet van de variatie, van espresso tot latte macchiato.

Ontdek L'OR Discs

Suprême eenvoud

De L'OR Suprême is uitgerust met een gebruiksvriendelijk en intuitief 5-inch touchscreen, is eenvoudig te reinigen en te onderhouden.
De machine is flexibel te plaatsen en is ook geschikt voor locaties zonder vaste wateraansluiting door de ingebouwde watertank. Waarom zou je hem niet proberen?

Offerte Aanvragen

Suprême detail

Met de L'OR Suprême full solution wordt er aan iedere stap van de beleving bijgedragen. Er is een ruim assortiment beschikbaar van meubels en accessoires, passend bij de behoeftes van jouw bedrijf.

L'OR Accessoires

Creeer een onderscheidende koffiebeleving met elegante accessoires zoals displays, dispensers, servies en suiker en melk. Allemaal verkrijgbaar in L'OR Professional branding en gemakkelijk online te bestellen.

L'OR Meubels

Geschikt voor iedere koffie corner, speciaal ontworpen voor de L'OR Suprême. De meubels worden duurzaam geproduceerd in een 100% energie neutrale fabriek, met recyclede materialen.