• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Op de koffie bij architectenbureau Leeuwenkamp

Alleen het bord verraadt dat het langhuis met rieten dak, aan het einde van de groene oprijlaan, geen boerderij is, maar een kantoor. Hier zit Leeuwenkamp Architecten: een nuchter, Alkmaars familiebedrijf met veel expertise in grote bouwprojecten door heel het land. ‘Wij willen kwaliteit en gastvrijheid uitstralen, helemaal als we gasten over de vloer krijgen. Daarom past Jacobs Douwe Egberts Professional zo goed bij ons.’


Jacobs Douwe Egberts Professional spreekt met:

Naam: Annette Muller
Functie: Managementassistent
Organisatie: Leeuwenkamp Architecten
Drinkt graag: Citroen- of Earl Grey thee
Hoeveel per dag? 4 koppen

Zoektocht naar de perfecte koffie-oplossing

Tot een paar jaar geleden hadden we een koffiemachine met koffie-extract in onze kantine staan. Prima koffie, maar op een gegeven moment wilden we een kwaliteitsstap maken op koffiegebied. Collega's bleken elke keer weer naar ons kleine bezoekkeukentje te gaan, want daar stond een instant machine. Toen gasten ons ook steeds vaker vroegen om cappuccino's en andere koffievarianten, besloten we op zoek te gaan naar iets anders. Eerst probeerden we een instant machine met melkpoeder: een enorme verbetering, maar nog steeds niet wat we zochten. Toen heeft Jacobs Douwe Egberts Professional ons geholpen aan onze huidige machine: de Barista ONE, met verse bonen én echte melk.

‘De Barista ONE is een enorme verbetering. Verse koffie, veel variatie. Met zo’n moderne machine kunnen we met een gerust hart gasten ontvangen. Bovendien: ik ben degene die ‘m bijvult, en de geur die daar altijd vanaf komt… Heerlijk!’
– Tom Winnubst, bouwkundig tekenaar bij Leeuwenkamp Architecten


Mooi kantoor, dus goede koffie

Eigenlijk hoort koffie van deze kwaliteit ook bij ons bedrijf en de gastvrijheid die we willen uitstralen. We hebben zo'n mooi kantoor, krijgen vaak opdrachtgevers over de vloer. Dan móet je koffie en thee van de bovenste plank schenken. Helemaal omdat bijna iedereen thuis goede cappuccino's kan zetten tegenwoordig. Bovendien: we werken hier allemaal keihard. Collega's voelen zich dan extra gewaardeerd als wij zorgen dat ze heerlijke koffie hebben.


Altijd op voorraad

Jacobs Douwe Egberts Professional heeft ons niet alleen geholpen met onze machine, maar zorgt er ook nog eens voor dat de koffie en thee nooit opraakt. Elke zes weken komt routeverkoper Robert bij ons langs. Hij weet precies wat we nodig hebben, kent de weg in ons kantoor en vult de voorraad aan. We zien hem al zo’n vijf jaar, dus we maken ook altijd even een praatje. Heel fijn om elke keer hetzelfde gezicht te zien. En gaat er toch iets op tussen zijn bezoeken? Dan hoeven we maar even te bellen en komt ‘ie al bij ons langs!