• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Promesso

De koeling is te warm

De koeling is te warm.
Jouw Promesso geeft storingscode 30/31. Dat betekent dat de koeltemperatuur te hoog is. Je kunt dit probleem eenvoudig zelf oplossen.

Los de storing op in 3 stappen.

Stap 1

Controleer de deur

Het is belangrijk dat de deur van het koelonderdeel goed dicht zit. Controleer of deze gesloten is. 

Stap 2

Controleer de ventilatieruimte

Om te kunnen koelen, heeft jouw Promesso voldoende ventilatieruimte nodig. Zorg dat de koffiemachine tenminste 10 centimeter van de muur afstaat. 

Stap 3

Herstart jouw koffiemachine

Je vindt de aan/uit-schakelaar aan de binnen zijde van de deur van jouw Promesso. Zet jouw machine uit en wacht tien seconden voordat je deze weer aan zet. Wacht tot jouw machine op temperatuur is (dit duurt ongeveer 15 minuten) en geniet van jouw koffie!

Nog steeds storing?

Als de storing niet verdwijnt of binnen een dag terugkeert, is er waarschijnlijk iets anders aan de hand. Meld jouw storing via het storingsformulier of telefonisch via 030 2978012.

Zorg dat je de storingscode en jouw machinenummer bij de hand hebt. Het machinenummer vind je aan de binnenzijde van jouw Promesso.

TIP! Zo voorkomt je een storing 30/31

Zorg ervoor dat de koffiemachine altijd tenminste 10 centimeter van de wand staat. Daarnaast adviseren wij zowel de melk als koffie gekoeld in jouw Promesso te plaatsen.