Cafitesse Excellence Compact

Tellers uitlezen

Verbruik van uw koffiemachine bekijken.

U wilt graag weten wat het verbruik is van uw machine? Dat is mogelijk. U kunt de tellers uitlezen en vervolgens resetten.

 

Lees de tellers uit in slechts 6 stappen. 

Stap 1

Maak de USB-uitgang vrij

Naast de rode stopknop bevindt zich de USB-ingang. Verwijder het afsluitklepje door die vanaf de onderkant los te klikken.

Stap 2

Gebruik de operator key

Steek de meegeleverde Cafitesse Operator Key (de USB-stick) in uw Cafitesse Excellence Compact. Hierdoor start de operator modus automatisch. U ziet in het display nu ‘tellerstanden’ staan.

Stap 3

Open de teller

Druk op de tweede knop van rechtsonder en selecteer ‘tellerstanden’. Druk opnieuw op de onderste knop van rechts en u ziet ‘non res tellers’ in het display. 

Stap 4

Lees de totaalteller af

In het kleine cijferveld onder de tekstregel staat het totaal aantal door uw koffiemachine afgegeven dranken. 

Stap 5

Lees de tellers per drank af

Als u wilt weten hoeveel kopjes er van een specifieke drank zijn afgegeven, drukt u op de gewenste drankknop. Het aantal geschonken dranken verschijnt opnieuw in het kleine cijferveld. U kunt direct erna een andere drank selecteren.

Stap 6

Reset de tellers

Indien gewenst kunt u in het menu de tellers wissen. Druk tweemaal op de rode stopknop. Vervolgens navigeert u met de tweede knop van rechtsonder naar ‘reset alle tellers?’. Druk op knop rechtsonder. De tellers staan u weer op nul. U kunt de USB-stick verwijderen. Vergeet niet het klepje te sluiten

Contact

Vragen over de tellers?

Heeft u vragen over de tellerstanden, neem dan telefonisch contact op met de klantenservice via 030 2977000.

Zorg dat u uw machinenummer bij de hand heeft. Het machinenummer vindt u op de binnenzijde van de deur van uw Cafitesse Excellence Compact. 

TIP!

Bewaar uw USB stick goed. Deze hebt u altijd nodig voor het uitlezen van de tellers. Mocht u de Cafitesse Operator Key onverhoopt kwijt zijn, neem dan contact op met de klantenservice.