• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Cafitesse Excellence Compact

Tellers uitlezen

Verbruik van uw koffiemachine bekijken.

Je wilt graag weten wat het verbruik is van jouw machine? Dat is mogelijk. Je kunt de tellers uitlezen en vervolgens resetten.

Lees de tellers uit in slechts 6 stappen.

Stap 1

Maak de USB-uitgang vrij

Naast de rode stopknop bevindt zich de USB-ingang. Verwijder het afsluitklepje door die vanaf de onderkant los te klikken.

Stap 2

Gebruik de operator key

Steek de meegeleverde Cafitesse Operator Key (de USB-stick) in jouw Cafitesse Excellence Compact. Hierdoor start de operator modus automatisch. Je ziet in het display nu ‘tellerstanden’ staan.

Stap 3

Open de teller

Druk op de tweede knop van rechtsonder en selecteer ‘tellerstanden’. Druk opnieuw op de onderste knop van rechts en je ziet ‘non res tellers’ in het display.

Stap 4

Lees de totaalteller af

In het kleine cijferveld onder de tekstregel staat het totaal aantal door jouw koffiemachine afgegeven dranken.

Stap 5

Lees de tellers per drank af

Als je wilt weten hoeveel kopjes er van een specifieke drank zijn afgegeven, druk je op de gewenste drankknop. Het aantal geschonken dranken verschijnt opnieuw in het kleine cijferveld. Je kunt direct erna een andere drank selecteren.

Stap 6

Reset de tellers

Indien gewenst kun je in het menu de tellers wissen. Druk tweemaal op de rode stopknop. Vervolgens navigeer je met de tweede knop van rechtsonder naar ‘reset alle tellers?’. Druk op knop rechtsonder. De tellers staan nu weer op nul. Je kunt de USB-stick verwijderen. Vergeet niet het klepje te sluiten

Contact

Vragen over de tellers?

Heb je vragen over de tellerstanden, neem dan telefonisch contact op met de klantenservice via 030 2978012.

Zorg dat je jouw machinenummer bij de hand heeft. Het machinenummer vind je op de binnenzijde van de deur van jouw Cafitesse Excellence Compact.

TIP!

Bewaar jouw USB stick goed. Deze heb je altijd nodig voor het uitlezen van de tellers. Mocht je de Cafitesse Operator Key onverhoopt kwijt zijn, neem dan contact op met de klantenservice.