• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Cafitesse Excellence Compact Black

KOELINGSFILTER SCHOONMAKEN (MAANDELIJKS)

Reinigen koelingsfilter.

Om jouw Cafitesse Excellence Compact Black in optimale conditie te houden, kun je het koelingsfilter het best iedere maand schoonmaken. Dit gaat heel eenvoudig.

 

In 5 simpele stappen ben je al klaar.  

Stap 1

ZET JOUW KOFFIEMACHINE UIT

Omdat je het ventilatierooster moet openen, is het slim om de koffiemachine uit te zetten. Dit om ongelukken te voorkomen. Haal dus de stekker uit het stopcontact.

Benodigdheden:

  • Schone, droge doek

Stap 2

VERWIJDER HET VENTILATIEROOSTER EN DE FILTER

Aan de achterkant van jouw Cafitesse Excellence Compact Black zit een rooster met daarin een filter. Haal deze uit jouw koffiemachine. Dit doe je door het lipje naar beneden te drukken en naar je toe te halen. 

Stap 3

REINIG DE FILTER

Spoel de filter af onder de kraan en droog deze goed. Droog de filter met een schone, droge doek. Een papieren doek kan lastig te verwijderen papierresten achterlaten. Als er op het rooster ook stof zit, kun je hetzelfde doen met het rooster.

Stap 4

PLAATS HET ROOSTER

Plaats het rooster inclusief filter terug in de koffiemachine. Zet het rooster er eerst aan de onderkant in en duw vervolgens het lipje omhoog om het rooster volledig te bevestigen. Je hoort een klik als het rooster goed geplaatst is. 

Stap 5

HERSTART JOUW KOFFIEMACHINE

Doe de stekker in het stopcontact. De Cafitesse Excellence Compact Black start nu opnieuw op.

Contact

GING ER IETS MIS

Is het schoonmaken niet helemaal goed gegaan? Neem dan telefonisch contact op met de klantenservice via 030 2978012.

Zorg dat je een eventuele storingscode en jouw machinenummer bij de hand hebt. Het machinenummer vind je op de binnenzijde van de deur van jouw Cafitesse Excellence Compact Black.