Cafitesse 60/61

AFTAPPEN ONTKALKINGSPROGRAMMA STOPPEN

 

Ontkalkingsprogramma is per ongeluk gestart

U heeft per ongeluk het ontkalkingsprogramma van uw Cafitesse 60 of 61 gestart. Het water loopt weg uit de boiler (aftappen) en u wilt dit afbreken.

Doorloop de drie stappen en geniet weer van uw koffie.

Stap 1

ONTKALKINGSMIDDEL TOEGEVOEGD?

Als u het ontkalkingsmiddel al heeft toegevoegd, moet u het ontkalkingsprogramma afmaken. U kunt het programma niet afbreken. Wij raden niet aan om zelf het ontkalkingsprogramma uit te voeren. U kunt hiervoor het beste een servicemonteur inschakelen. Heeft u het ontkalkingsmiddel nog niet toegevoegd, dan kunt u door naar stap 2.

Stap 2

BREEK HET ONTKALKINGSPROGRAMMA AF

Druk tien seconden op de stoptoets tot ‘afbreken’ verschijnt in het display. Het programma is nu gestopt. Mogelijk schakelt uw koffiemachine over naar de standby stand. Het lampje van het display is nu uit en er verschijnt de tekst ‘uit’. U moet uw Cafitesse 60 of 61 herstarten.

Stap 3

HERSTART DE KOFFIEMACHINE

Aan de rechterkant van uw Cafitesse 60 of 61 drukt u op de aan/uit-schakelaar. Wacht 10 tot 15 minuten om uw koffiemachine op temperatuur te laten komen. U kunt dan weer koffie zetten.

Contact

STORING MELDEN

Meld uw storing via het storingsformulier of telefonisch via 030 2977000.

Zorg dat u de storingscode en uw machinenummer bij de hand heeft zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen. Deze vindt u aan de binnenkant van uw Cafitesse 60 of 61.

Meld storing

TIP! LAAT ONTKALKEN OVER AAN DE SERVICEMONTEUR

Wij adviseren u niet zelf het ontkalkingsprogramma uit te voeren, maar hier een servicemonteur voor in te schakelen. Bij ontkalken kan er gemakkelijk een fout worden gemaakt waardoor uw koffiemachine niet meer functioneert.