• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Cafitesse 60/61

AFTAPPEN ONTKALKINGSPROGRAMMA STOPPEN

 

Ontkalkingsprogramma is per ongeluk gestart

Je hebt per ongeluk het ontkalkingsprogramma van jouw Cafitesse 60 of 61 gestart. Het water loopt weg uit de boiler (aftappen) en je wilt dit afbreken.

Doorloop de drie stappen en geniet weer van jouw koffie.

Stap 1

ONTKALKINGSMIDDEL TOEGEVOEGD?

Als je het ontkalkingsmiddel al heeft toegevoegd, moet je het ontkalkingsprogramma afmaken. Je kunt het programma niet afbreken. Wij raden niet aan om zelf het ontkalkingsprogramma uit te voeren. Je kunt hiervoor het beste een servicemonteur inschakelen. Heb je het ontkalkingsmiddel nog niet toegevoegd, dan kun je door naar stap 2.

Stap 2

BREEK HET ONTKALKINGSPROGRAMMA AF

Druk tien seconden op de stoptoets tot ‘afbreken’ verschijnt in het display. Het programma is nu gestopt. Mogelijk schakelt jouw koffiemachine over naar de standby stand. Het lampje van het display is nu uit en er verschijnt de tekst ‘uit’. Je moet jouw Cafitesse 60 of 61 herstarten.

Stap 3

HERSTART DE KOFFIEMACHINE

Aan de rechterkant van jouw Cafitesse 60 of 61 druk je op de aan/uit-schakelaar. Wacht 10 tot 15 minuten om jouw koffiemachine op temperatuur te laten komen. Je kunt dan weer koffie zetten.

Contact

STORING MELDEN

Meld jouw storing via het storingsformulier of telefonisch via 030 2978012.

Zorg dat je de storingscode en jouw machinenummer bij de hand heeft zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen. Deze vind je aan de binnenkant van jouw Cafitesse 60 of 61.

Meld storing

TIP! LAAT ONTKALKEN OVER AAN DE SERVICEMONTEUR

Wij adviseren je niet zelf het ontkalkingsprogramma uit te voeren, maar hier een servicemonteur voor in te schakelen. Bij ontkalken kan er gemakkelijk een fout worden gemaakt waardoor jouw koffiemachine niet meer functioneert.