• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Verhoog de betrokkenheid van je medewerkers

Wil jij ook weten hoe je de betrokkenheid binnen je organisatie kan verhogen?

Binnen Jacobs Douwe Egberts Professional hebben we sinds enige tijd de Coffee Talk geïntroduceerd. De Coffee Talk is binnen Jacobs Douwe Egberts een bijeenkomst waarin medewerkers om de maand plenair worden bijgepraat over de ontwikkelingen binnen de organisatie en dagelijkse activiteiten van collega’s.

In het kader van Nationale Collega Dag delen we je graag ons succes en laten we je zien hoe je je betrokkenheid verhoogd.

Coffee Talks bij JDE Professional

Door de inzet van de Coffee Talk weten we de collegialiteit te stimuleren en creëren we van de medewerkers echte Jacobs Douwe Egberts fans, of zelfs ambassadeurs van onze organisatie.  

Bovendien biedt de Coffee Talk de ideale gelegenheid om gezellig bij te kletsen met collega’s van andere afdelingen. We nemen het blenden hier heel serieus. Heb je die ene sales collega al een tijdje niet meer gehoord of gezien? Wil je graag weten hoe het nu met die nieuwe marketeer gaat? Dan is dit de uitgelezen kans om informeel bijgepraat te worden. Voor de collega's die deze dag niet op kantoor aanwezig zijn, is er een online streaming om niks te missen.

Praktische invulling van de Coffee Talks

We organiseren om de maand een Coffee Talk met een thema die op dat moment ingaat op de actualiteit. De invulling van de Coffee Talk agenda wordt gedreven door de afdelingen zelf. Op deze manier wordt de verantwoordelijkheid gedeeld, is er een breed draagvlak en een verhoogde betrokkenheid.

Tijdens de Coffee Talks kan bijna alles besproken worden. Het hoofddoel is om zaken die spelen, maar ook vooral successen met elkaar te delen. Door het uitwisselen van informatie tijdens de Coffee Talk doen collega’s aan community building. En dat is wat je bedrijf sterk maakt. Trotse werknemers.