• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Koffieliefhebbers zijn steeds meer gewend geraakt aan hoge kwaliteit en veel variatie. In een koffiebar, thuis en ook op het werk. Daarom brengt Jacobs Douwe Egberts Professional het koffiebargevoel naar jou toe met D.E Café barista station. De vertrouwde en kwalitatieve kop koffie die je kent uit de D.E Café’s, nu beschikbaar in een self service concept.

D.E Café barista station is een plek om er even helemaal tussenuit te zijn. Om te ontspannen op elk moment van de dag. Een plek om samen te komen, of om zelf te genieten van een vers bereidde koffie.

D.E Café barista station


Een koffiecorner is een belangrijk onderdeel op de werkvloer, onderwijsinstelling of zorgomgeving. Dáár ontstaan de informele gesprekken en spontane momenten, en kan je ook naar toe om even te ontspannen met die goede kop koffie of thee.  D.E Café barista station is een inspirerende, luxe koffiecorner. Fullservice, 24/7 en zonder investering.

Iedereen is een barista bij het D.E Café barista station!

In het D.E Café barista station is iedereen zelf de barista, en kan eenvoudig de lekkerste koffiespecialiteiten samenstellen, bereiden, aankleden en afrekenen zoals in een koffiebar.

Een pittige espresso, een klassieke cappuccino of een flavoured latte? Al je D.E Café favorieten zijn beschikbaar dankzij keuze uit 3 soorten versgemalen bonen en echte melk. Zo kunnen studenten, medewerkers, gasten of bezoekers altijd genieten van een heerlijke kop koffie. Ook theeliefhebbers worden niet vergeten, kies uit 8 verschillende melanges Pickwick Tea Master Selection.

Klassiekers

Verleidingen

Lekker koud

Het hart van D.E Café barista station

D.E Barista professional espressomachine


De D.E Barista Professional espressomachine is speciaal ontwikkeld voor D.E Café barista station. De bediening van deze machine is intuitief, en de mogelijkheden zijn eindeloos dankzij de drie espressoblends, melkopties, koude en warme bereidingen en siropen.

Door JDE’s fullservice!

Geen gedoe, geen investering

Jij hebt de locatie en de koffieliefhebbers, wij brengen het ultieme koffiebargevoel. Jacobs Douwe Egberts Professional plaatst het D.E Café barista station bij jou op locatie en neemt vanaf dat moment de volledige verantwoordelijkheid voor jouw koffiecorner. Schoonmaak, onderhoud en bijvullen: D.E Café barista station is een echte fullservice concept. Een 24/7 luxe koffiecorner zonder zorgen. En er is nog meer goed nieuws. Dit allemaal kan je realiseren zonder enige investering!

Simpele bediening

De lekkerste koffie in 4 stappen


Het touchscreen van de espressomachine begeleidt medewerkers en gasten eenvoudig door de keuzeopties. In slechts vier stappen geniet iedereen van de lekkerste koffie. De espressomachine is trouwens geschikt voor zowel open als gesloten betaalsystemen.

Contactformulier

Liever zelf regelen?

Vind de beste koffiemachine voor uw situatie

Ook voor degenen die liever zelf alles regelen, heeft Jacobs Douwe Egberts oplossingen. Met de online keuzehulp helpen wij u graag de juiste koffiemachine kiezen. In slechts enkele stappen selecteren wij de best passende koffiemachines voor u.