• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

De snelst gezette koffie van de lekkerste Douwe Egberts blends

Ben jij op zoek naar de lekkerste koffie die wordt gezet binnen enkele seconden? Dan is Cafitesse iets voor jou. Cafitesse koffie wordt gebrand door onze masterblenders, met de ervaring en technieken die we de afgelopen 270 jaar meester zijn geworden.

Geniet samen met jouw collega’s of klanten van ruime keuze en altijd heerlijk koffie, binnen enkele seconden.

Bekijk onze Cafitesse machines

Vol van smaak
van boon tot kop

Wij zetten onze koffie in een zeer gecontroleerde omgeving. Op die manier vangen we zoveel mogelijk van de smaak en het aroma op, die normaal tijdens het zetten kunnen ontsnappen. Onze verse bonen worden gemalen 
en geanalyseerd om een smaakprofiel te garanderen wat perfect in de smaak valt bij jouw gasten of collega's. Zo maken wij optimaal gebruik van de kwaliteit die in onze bonen zit verschuild. En die kwaliteit proef je in elk kopje koffie!

Ontdek het assortiment

Duurzaam
van boon tot kop

Douwe Egberts Cafitesse is duurzaam vanaf de boon tot aan jouw kop koffie. Met de laagste CO₂-voetafdruk van al onze systemen, is Cafitesse de meest duurzame machine in ons assortiment. Het koffiedik dat ontstaat bij de productie van onze Cafitesse koffie wordt gebruikt om energie te genereren voor onze fabriek. Het is dus 100% groen!

 

Ultiem gemak

Cafitesse biedt maximale hygiëne en een uitgebreide keuze aan opties. Ervaar het optimale gemak van de eenvoud in het reinigen en bijvullen van de machine. Daarnaast kan je ook de sterkte van de koffie en de hoeveelheid melk per kopje zelf bepalen. Een romige cappuccino, een intense espresso of een heerlijke kop zwarte koffie - het kan allemaal!

De snelst gezette koffie
ook cold as ice

De Cafitesse Excellence Touch Hot & Cold is een unieke koffiemachine, omdat dit de eerste koffiemachine is die zowel ijskoffie als warme koffie te bieden heeft. Met ongekend hoge snelheid (tot wel 700 kopjes per uur), in combinatie met de hoge kwaliteit Douwe Egberts koffie heb jij binnen no time een heerlijke kop koffie om van te genieten. Door het gesloten systeem zet je altijd een perfecte kop koffie, die is gebrand en geblend door onze masterblenders.

Lees meer over Hot & Cold

Ontdek onze Cafitesse koffiemachines

Onze top 3

Cafitesse Excellence Touch Hot & Cold

DE-Cafitesse-Hot-Cold-frontview.png

Cafitesse Omni

DE-Cafitesse-Omni-frontview.png

Cafitesse Compact Black Plug & Play

DE-Cafitesse-Compact-Black-Plug-Play-frontview.png