Koffieautomaten

Bent u op zoek naar lekkere koffie voor op het werk? Jacobs Douwe Egberts heeft een groot scala aan koffieautomaten voor bij u op kantoor.

Bekijk alle koffiemachines | Veelgestelde vragen over koffiemachines

Vraag advies op maat aan

Top 3 koffieautomaten voor kantoor

Schaerer Coffee Joy

5-10 medewerkers & gasten
6 standaardvariaties
35 sec/kop
Dubbele uitgifte

Promesso

5-40 medewerkers & gasten
11 standaardvariaties
24 sec/kop
Persoonlijke profielen

Cafitesse Excellence Compact Touch

10 - 25 medewerkers & gasten
7 standaardvariaties
16 sec/kop, 100 sec/kan (à 900 ml)
Slechts 10 minuten schoonmaaktijd per week 

Keuzehulp

Kies uw situatie

6 tips: de beste koffiemachine

Terugblikken op het weekend bij de koffiemachine onder het genot van een goede cappuccino. Een koffierondje voor de hele afdeling na de lunch. Of een kop koffie voor uw gasten om ze welkom te heten. Koffie verbindt. En de koffie die u schenkt, zegt veel over het type bedrijf dat u bent. Op zoek naar de beste koffiemachine voor op het werk? Met deze zes handige tips vindt u de machine die het beste bij u past.

Bekijk de 6 tips

Koffieautomaat voor zakelijk gebruik

Een koffieautomaat op kantoor van Jacobs Douwe Egberts brengt echte barista-kwaliteit koffie naar het werk. Onze espressomachines bieden u en uw medewerkers de mogelijkheid een enorm gevarieerd aanbod aan koffievariaties te zetten. Met onze espressomachines krijgt u die karakteristieke smaak, gevangen onder een mooi laagje crème.

› Bekijk al onze koffieautomaten voor bedrijven

Verse koffie op het werk

Koffie op kantoor is onmisbaar. Maar welke koffieautomaat past nu het beste bij uw bedrijf en werknemers? Begin met het inventariseren van de koffiewensen van de medewerkers. Onze koffieautomaten met verse bonen voorzien u en uw werknemers iedere dag van een verse kop koffie op het werk

› Bekijk alle espressoautomaten

Onze koffieautomaten op een rijtje

De juiste koffieautomaat ligt vooral aan uw specifieke situatie. Wilt u bijvoorbeeld een koffieautomaat voor uw werknemers, collega’s en bezoekers, of juist een koffieautomaat om (betaalde) koffie aan uw klanten te kunnen schenken?

Espressomachines

Echte espresso, cappuccino of latte macchiato. Door de hoge druk heeft uw koffie die karakteristieke smaak, gevangen onder een mooi laagje crema.  

Promesso koffiemachine

Van een pure ristretto tot een rijke latte macchiato. Een koffie-ervaring die smaakvol, stijlvol én betrouwbaar is. De perfecte combinatie van functionaliteit en kwaliteit

Filter koffiemachine

Het klassieke zetsysteem met de vertrouwde smaak van thuis waarmee op kleine en grote schaal koffie wordt gezet vgan gemalen verse koffiebonen. 

Cafitesse koffiemachine

Cafitesse is vers gezette koffie van topkwaliteit. Een Cafitesse koffiemachine biedt maximale gebruiksvriendelijkheid, snelheid en betrouwbaarheid.

Instant koffiemachines

Onze instant koffiemachines zetten koffie van hoge kwaliteit en met veel gemak. Razendsnel een kopje aromatische koffie, cappuccino of Wiener Melange. 

Binnen 24 uur advies op maat
van Jacobs Douwe Egberts

In een persoonlijk advies kijken wij graag naar uw specifieke situatie. Ook kunt u ons bellen, dan helpen we u direct.

Capsule koffiemachines

Bied uw gasten, klanten en collega's de ultieme koffiebeleving met de L'OR Lucente Pro: een prachtig vormgegeven koffiemachine voor iedereen die op zoek is naar excellente smaak en variatie.

Koffieautomaten voor grote en kleine bedrijven

Welke koffieautomaat het beste bij uw bedrijf past, is van meerdere factoren afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid koffie dat elke dag geschonken dient te worden. Bij Douwe Egberts hebben we meerdere koffieautomaten in het assortiment, zowel geschikt voor kleine als grote bedrijven. Laat u adviseren door een van onze specialisten voor professioneel advies op maat.

Koffieautomaat kopen?

Het is ook mogelijk om direct een koffieautomaat te bestellen in onze webshop. Bekijk onze D.E Excellent snelfiltermachine of de L'OR Lucente PRO capsulemachine. Zo geniet u binnen 2 dagen van heerlijke koffie op het werk!

Wilt u onze koffieautomaten eerst testen?

Kom samen met uw collega’s langs in ons experience center. Hier kunt u al onze zakelijke koffieautomaten testen en ontdekken welke het beste bij uw kantoor past. Deze koffieproeverij is geheel gratis en u ontvangt vrijblijvend advies van ons. Plan hier uw bezoek in aan ons experience center.

Altijd voorzien zijn van heerlijke koffie op het werk?

Met onze MyComfort service zit u nooit meer zonder koffie op kantoor. U stelt gemakkelijk uw eigen koffiepakket samen en kunt hierbij kiezen voor een automatische herbestelling. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw koffievoorziening. Ontdek meer over het gemak van Mycomfort.

Maak uw koffiecorner compleet

De koffiecorner is dé plek in uw bedrijf waar collega's samenkomen

D.E Onderzetmeubel

Biedt voldoende opbergruimte voor onder andere theezakjes, suikersticks en melkcups.

Cafitesse Excellence Compact Touch

10-25 medewerkers & gasten,
serveert een brede selectie aan koffie variaties.

Bekertray

Draag met gemak 6 papieren bekers voor u en uw collega's.