KOFFIEAUTOMAAT OP HET WERK

Bent u op zoek naar lekkere koffie voor op het werk?
Jacobs Douwe Egberts heeft een groot scala aan koffieautomaten
voor bij u op kantoor.

Vraag advies op maat aan

Goede koffie en thee is goud waard

De werkomgeving wordt steeds meer een plek waar medewerkers zich thuis willen voelen. Een inspirerende omgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en comfort. Het is voor u als werkgever de moeite waard om te investeren in degelijke koffie op het werk. Werknemers zijn tevreden en worden gestimuleerd, waardoor de productiviteit stijgt. Geen werkomgeving is hetzelfde en dat geldt ook voor koffiegebruik. Voor elk moment op het werk biedt Jacobs Douwe Egberts Professional een passende koffiemachine of espressomachine.

Een koffieautomaat op kantoor

Welke koffiemachine past nou het beste bij uw kantoor en uw werknemers? Begin met het inventariseren van de koffie wensen van de medewerkers. Hierdoor wordt al snel duidelijk welk type koffiemachine u nodig hebt op kantoor. Hoeveel werknemers of collega's gaan gebruik maken van de koffiemachine? en wilt u meerdere (koffie) variaties aan bieden? 

› Bekijk al onze koffieautomaten

Een espressoautomaat op het werk

Een espressomachine op kantoor brengt barista-kwaliteit koffie naar het werk. Onze espressomachines bieden u en uw medewerkers de mogelijkheid een enorm gevarieerd aanbod aan koffievariaties te zetten. Met onze espressomachines krijgt u die karakteristieke smaak, gevangen onder een mooi laagje crème.

› Bekijk alle espressoautomaten

Onze koffieautomaten op een rijtje

De juiste koffieautomaat ligt vooral aan uw specifieke situatie. Wilt u bijvoorbeeld een koffieautomaat voor uw werknemers, collega’s en bezoekers, of juist een koffieautomaat om (betaalde) koffie aan uw klanten te kunnen schenken?

Espressomachines

Echte espresso, cappuccino of latte macchiato. Door de hoge druk heeft uw koffie die karakteristieke smaak, gevangen onder een mooi laagje crema.  

Promesso koffiemachine

Van een pure ristretto tot een rijke latte macchiato. Een koffie-ervaring die smaakvol, stijlvol én betrouwbaar is. De perfecte combinatie van functionaliteit en kwaliteit

Filter koffiemachine

Het klassieke zetsysteem met de vertrouwde smaak van thuis waarmee op kleine en grote schaal koffie wordt gezet vgan gemalen verse koffiebonen. 

Cafitesse koffiemachine

Cafitesse is vers gezette koffie van topkwaliteit. Een Cafitesse koffiemachine biedt maximale gebruiksvriendelijkheid, snelheid en betrouwbaarheid.

Instant koffiemachines

Onze instant koffiemachines zetten koffie van hogekwaliteit en met veel gemak. Razendsnel een kopje aromatische koffie, cappuccino of Wiener Melange. 

Binnen 24 uur advies op maat
van Jacobs Douwe Egberts

In een persoonlijk advies kijken wij graag naar uw specifieke situatie. Ook kunt u ons bellen, dan helpen we u direct.

MAAK UW KOFFIECORNER COMPLEET

De koffiecorner is dé plek in uw bedrijf waar collega's samenkomen

D.E Onderzetmeubel

Biedt voldoende opbergruimte voor onder andere theezakjes, suikersticks en melkcups.

Cafitesse Excellence Compact

10-25 medewerkers & gasten,
serveert een brede selectie aan koffie variaties.

Papercup Tray

Draag met gemak 6 papieren bekers voor u en uw collega's.