• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Teaching Hotel Château Bethlehem: koffie-experts in de dop

Jacobs Douwe Egberts Professional spreekt met Harpert van Seggelen, ‎manager Teaching Hotel Château Bethlehem, over de D.E Coffee Kitchen.

Teaching Hotel Château Bethlehem hoort bij de Hotel Management School Maastricht. Maar het is ook een echt hotel. Hier doen onze studenten praktijkervaring op in verschillende onderdelen van de hotellerie, van housekeeping tot de restaurantkeuken. En leren ze alles, onder meer over voedsel. Daarop hebben we een heldere visie: gezond is belangrijk, maar mag niet ten koste gaan van smaak. Gasten moeten genieten. Daarin speelt koffie een onmisbare rol.

Dit Teaching Hotel is een oud chateau, met een prachtige binnenplaats. 
Daar kun je natuurlijk  heerlijk zitten: in de zon, maar uit de wind. 
Ik kan weinig betere plekken bedenken voor een heerlijk kopje koffie. 

Harpert van Seggelen, manager Teaching Hotel Château Bethlehem

Koffiepartner

Gelukkig hebben we met Douwe Egberts een uitstekende koffiepartner. Ze delen ons idee over gastvrijheid en koffiebeleving. De prijs-kwaliteitverhouding van de koffie en de hardware zijn natuurlijk optimaal. Maar wat voor ons de doorslag gaf: Douwe Egberts ondersteunt ons geweldig op opleidingsgebied. Ze verzorgen regelmatig baristacursussen en geven gastcolleges. Onze studenten leren van de besten en zijn in staat om de perfecte kop koffie te zetten. Zo stomen we gezamenlijk de volgende lichting talenten klaar om hun gasten optimaal te verwennen met een goede kop koffie.

Daarnaast zijn we een soort proefkonijn voor Douwe Egberts: we werken graag mee om nieuwe concepten te testen. Een goed voorbeeld daarvan is de D.E Coffee Kitchen in ons studentengebouw, die slaat enorm goed aan. Studenten beginnen er hun dag, brengen er hun pauze door. Een ideale plek om bij te praten met een heerlijke cappuccino. Bovendien onderhoudt Douwe Egberts de machine dagelijks, dus wij hebben er geen omkijken naar! 

Studenten én docenten halen het liefst koffie uit de D.E Coffee Kitchen. Kost iets meer dan andere automaten, maar dat is het meer dan waard! Er staat hier altijd een enorme rij.’ Julie Louwhoff – student Teaching Hotel Château Bethlehem