Samenwerking BP en Jacobs Douwe Egberts Professional:

BP speelt in op Ice Coffee trend

Vanaf medio januari is bij een groot aantal tankstations van BP Douwe Egberts Ice Coffee verkrijgbaar. Hiervoor hebben BP en Jacobs Douwe Egberts Professional deze week getekend op de Horecava. 


BP is een van de belangrijkste spelers op de Nederlandse brandstoffenmarkt. Op zijn tankstations biedt BP een divers aanbod aan kwalitatief hoogwaardige food- en drinkproducten, die klanten simpel en snel kunnen meenemen voor onderweg. Beide bedrijven werken al samen voor het aanbod van koffie- en theeproducten op het schap voor thuisgebruik. BP voegt nu ook D.E Ice Coffee toe aan het assortiment.


Ice coffee is booming

Met deze keuze speelt BP in op de sterk groeiende vraag naar ijskoffie. Consumenten kiezen steeds vaker ice coffee voor een verwenmoment, als alternatief voor bijvoorbeeld energydrinks of zoete snacks. Het is bovendien makkelijk om mee te nemen. D.E Ice Coffee komt in twee varianten: D.E Ice Mocha Latte en D.E Ice Cappuccino.

 

Foto van links naar rechts: Bas van Exel (JDE Professional), Thijs Scholte (BP), Bobby Boersma (BP) en Sander van Egdom (JDE Professional)