• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

De reis naar ‘Growing together to create a better future’

 

Bij JDE Peet’s worden we gedreven door onze passie voor koffie en thee, ons respect voor het milieu en onze zorg voor mensen. Vanuit deze duidelijke visie is onze duurzaamheidsstrategie opgezet. We handelen bewust om ervoor te zorgen dat elk kopje bijdraagt aan een betere toekomst via een inclusief en regeneratief ecosysteem. Onze overtuiging is dat we samen, door de kracht van onze merken, onze acties kunnen verenigen om impactvolle verandering teweeg te brengen. Duurzaam inkopen, milieubeheer en betrokkenheid bij de lokale gemeenschap ligt aan het hart van alles wat we doen. Samen met onze partners in de private en publieke sector streven we ernaar om een blijvende impact te maken op de wereld om ons heen.

Circulaire oplossingen

JDE Peet’s heeft de tand des tijds doorstaan en is zijn belofte ‘growing together to create a better future’ al bijna 270 jaar trouw gebleven. Vandaag de dag is ons koffie- en theeportfolio met iconische merken zoals Douwe Egberts, Senseo, Jacobs en L’OR in meer dan 143 landen verkrijgbaar.

Als bewuste mensen zijn onze klanten op zoek naar ondersteuning rondom duurzame producten en circulaire oplossingen. Als JDE Professional NL pakken we deze rol met beide handen aan en zijn we toegewijd om onze missie ‘growing together to create a better future’ na te leven. Deze missie staat centraal in onze duurzaamheidsstrategie, waarbij we consumenten een volledig duurzaam keuzeaanbod willen bieden dat is afgestemd op de individuele behoeften van de klant. Het assortiment bestaat uit verantwoorde koffie- en theesoorten van verschillende origines, die met respect voor mensen en milieu zijn geproduceerd.

We willen onze duurzaamheidsinspanningen met onze klanten delen en communiceren. Door op een open en transparantie manier aan te geven dat we onderweg zijn op deze reis, kunnen we samen de verdere benodigde stappen naar een duurzamere koffie- en theevoorziening zetten.