De reis naar ‘A responsible coffee for every cup’


Duurzaam inkopen, milieubeheer en betrokkenheid bij de lokale gemeenschap ligt in het hart van alles wat we doen. Met deze visie in gedachten hebben we een duidelijk omkaderde strategie opgezet, waar we dagelijks op flexibele wijze invulling aan geven. Continue verbetering is één van onze kernwaarden, en daarom vragen we actief de feedback van onze leveranciers, klanten, consumenten, NGO’s, overheden en eigen partners. Samen met onze partners in de private en publieke sector streven we ernaar om een blijvende impact te maken op de wereld om ons heen.

Circulaire oplossingen

JDE heeft de tand des tijds doorstaan en is zijn belofte A Coffee for Every Cup al meer dan 266 jaar trouw gebleven. Vandaag de dag is ons koffie- en theeportfolio met iconische merken zoals DE, Senseo, Jacobs en L’Or in meer dan 143 landen verkrijgbaar.

Als bewuste consumenten zijn onze klanten op zoek naar ondersteuning rondom duurzame producten en circulaire oplossingen. JDE Professional staat te popelen om deze rol op zich nemen, en we zijn dan ook toegewijd om onze klanten nu A responsible coffee for every cup te bieden. Deze belofte staat centraal in onze duurzaamheidsstrategie, waarbij we consumenten een volledig duurzaam keuzeaanbod willen bieden dat is afgestemd op de individuele behoeften van de klant. Het assortiment bestaat uit gecertificeerde koffie- en theesoorten van verschillende origines, die met respect voor mens en milieu zijn geproduceerd.

We willen onze duurzaamheidsinspanningen met onze klanten delen en communiceren. Alleen door dit op een open en transparante wijze te doen, kunnen we de verdere benodigde stappen naar een duurzamere koffie- en theevoorziening zetten.