• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Kwaliteitscertificaties

Niet alleen wordt ons productieproces gecertificeerd, maar ook onze installatie en onderhoud van warme drankautomaten. Dit laten we toetsen door onafhankelijke instanties zodat wij voldoen aan de hoogste standaarden. Deze kritische analyses bieden nieuwe inzichten waarmee we ons managementsysteem en daarmee onze prestaties op het gebied van duurzaamheid kunnen verbeteren. JDE Professional heeft diverse kwaliteitscertificeringen verworven. Deze tonen aan dat we in de handel, installatie en onderhoud van warme drankautomaten voldoen aan diverse milieustandaarden en kwaliteitsstandaarden.

CO2-PRESTATIELADDER NIVEAU 5 

Met trots delen wij mee dat wij het hoogste niveau van de CO2-Prestatieladder hebben behaald. De CO2-Prestatieladder is een duurzaamheidsinstrument dat bedrijven helpt bij het reduceren van CObinnen de bedrijfsvoering, in projecten en in de keten. Met niveau 5 laten we zien dat we niet alleen werk maken van onze eigen uitstoot, maar ook van het reduceren van emissies in de gehele keten (dus zowel scope 1, 2 en 3). Het certificaat is een mooie lokale aanvulling op onze wereldwijde SBTi targets en bewijst de ambitieuze stappen die we in Nederland samen met klanten nemen in o.a het verlagen van de gemiddelde CO2 per kop koffie en thee, het verhogen van het percentage refurbished machines en het verminderen van onze logistieke uitstoot.   

Meer weten over CO2 Prestatieladder of over onze CO2 uitstoot? Kijk dan hier beneden naar voortgang.  

ISO 9001

JDE Professional voldoet met deze certificering aan de internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement. Wij zijn hiermee als bedrijf gericht bezig met optimalisatie van processen en klanttevredenheid.

ISO14001

Dit is de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Dit houdt in dat wij voldoen aan de wettelijke eisen en de milieurisico’s, die uit onze activiteiten als organisatie volgen, beheersen.

ISO22000

JDE Professional heeft de ISO22000- certificering voor voedselveiligheid. Hiermee hebben onze klanten de garantie dat procedures met betrekking tot hygiëne en voedselveiligheid volledig zijn vastgesteld en onafhankelijk worden gecontroleerd.

ISO 45001

Met het ISO 45001-certificaat laat JDE Professional zien dat onze organisatie zorgt voor goede en veilige werkomstandigheden en dat er aandacht is voor het welzijn en de gezondheid van werknemers. Hiermee tonen wij ook aan dat we voldoen aan de internationale wet- en regelgeving op het gebied van gezondheid en veiligheid.

Ecovadis

JDE Professional neemt deel aan het internationale platform Ecovadis. Bij deze assessment wordt ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) beoordeeld, waarbij ze kijken naar ons MVO-managementsysteem. Dit is het totaal van samenhangende afspraken in onze waardeketen, van koffieboon tot beker. Ecovadis beoordeeld ons op thema’s van Arbeids- & Mensenrechten, Ethiek, Milieu en Duurzame Inkoop.

VCA*

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. VCA is een managementsysteem dat ons in staat stelt op een veilige, gezonde en milieuvriendelijke manier te werken met als doel om het aantal ongevallen te verminderen.

MVO Register

Dit is een register waar bedrijven hun MVO-prestaties zichtbaar maken voor klanten. Het MVO-Register biedt een geavanceerde aanpak om MVO te implementeren. Centraal in deze aanpak staan de MVO principes en de kernthema’s zoals benoemd in ISO 26000.

Eerdere voortgangscommunicatie