Cafitesse, altijd lekkere koffie zonder zorgen!

Cafitesse staat voor vers gezette koffie van topkwaliteit: 100% pure koffie. Cafitesse wordt onder de perfecte omstandigheden gezet, van de beste koffiebonen. Direct daarna wordt deze pure koffie vacuüm verpakt en diepgevroren voor optimaal behoud van smaak en aroma. Samen met de Cafitesse koffiemachines betekent dit: topkwaliteit koffie, maximale gebruiksvriendelijkheid, snelheid en betrouwbaarheid.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

De drie voordelen van een Cafitesse machine

Snelheid

De snelste koffiemachine die er is!

Vergeet wachtrijen voor de koffieautomaat, want koffieliefhebbers pakken snel een kop koffie en kunnen direct weer door. De betrouwbare, onderhoudsvrije Cafitesse koffiemachines zijn bij uitstek geschikt voor locaties waar in korte tijd veel kopjes koffie gezet moeten worden! Met een zetsnelheid van 6 seconden per kop, tot wel 650 koppen per uur, houd iedereen tijd over om echt van een pauze te genieten.

Gemak

Snel bijvullen en schoonmaken

De Cafitesse koffiemachines staan voor minimaal onderhoud en maximaal gebruiksgemak. Het schoonmaken van de machine kost minder dan 10 minuten per week en kan door iedereen worden gedaan. Cafitesse koffiemachines geven geen koffieresidu. Nooit meer vieze bonencontainers schoonmaken. Doekje erdoor en klaar! Ook het bijvullen van de machine is een fluitje van een cent en kan door iedereen gedaan worden.

Hygiënisch

Hygiënisch & kostenefficiënt

Het unieke, gesloten systeem maakt Cafitesse de meest hygiënische koffievoorziening die er is! Iedere Cafitesse verpakking is voorzien van een geïntegreerde doseertuit en wordt direct in de machine geplaatst zonder dat deze in contact komt met vuil/viezigheid of bacteriën. De minimale verspilling en indirecte kosten helpen je geld en tijd te besparen