Cafitesse Excellence Compact

Storing 17 (kleine lekkage)

Kleine storing aan het watersysteem.

Uw Cafitesse Excellence Compact geeft storingscode 17 (kleine lekkage). Waarschijnlijk lekt het waterventiel, soms sluit deze niet helemaal goed aan. Deze storing verschijnt alleen als uw koffiemachine is aangesloten op de waterleiding.

 

U kunt dit in 2 stappen oplossen met de online storingshulp voor Cafitesse Excellence Compact.  

 

Stap 1

Open de koelkastdeur

Controleer of het water uit de voorkant lekt. In dat geval kan het helpen om uw koffiemachine te herstarten. Zo niet, neem dan contact op. De gegevens vindt u hieronder.

Stap 2

Herstart uw koffiemachine

Aan de linkerkant van de koelkastdeur zit de knop ‘standby’. Houd deze 5 seconden ingedrukt om de Cafitesse Excellence Compact te herstarten. U hoort een pieptoon en er staat ‘reset’ in het display. Sluit vervolgens de koelkastdeur en controleer of de lekkage aanhoudt. 

Contact

Nog steeds storing?

Als de storingsmelding niet verdwijnt of binnen een dag terugkeert, is er waarschijnlijk iets anders aan de hand. Sluit de watertoevoer af. Meld uw storing via het storingsformulier of telefonisch via 030 2977000

Zorg dat u een eventuele storingscode en uw machinenummer bij de hand heeft. Het machinenummer vindt u op de binnenzijde van de deur van uw Cafitesse Excellence Compact.