• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Cafitesse Excellence Compact

Storing 17 (kleine lekkage)

Kleine storing aan het watersysteem.

Jouw Cafitesse Excellence Compact geeft storingscode 17 (kleine lekkage). Waarschijnlijk lekt het waterventiel, soms sluit deze niet helemaal goed aan. Deze storing verschijnt alleen als jouw koffiemachine is aangesloten op de waterleiding.

 

Je kunt dit in 2 stappen oplossen met de online storingshulp voor Cafitesse Excellence Compact.  

 

Stap 1

Open de koelkastdeur

Controleer of het water uit de voorkant lekt. In dat geval kan het helpen om jouw koffiemachine te herstarten. Zo niet, neem dan contact op. De gegevens vind je hieronder.

Stap 2

Herstart uw koffiemachine

Aan de linkerkant van de koelkastdeur zit de knop ‘standby’. Houd deze 5 seconden ingedrukt om de Cafitesse Excellence Compact te herstarten. Je hoort een pieptoon en er staat ‘reset’ in het display. Sluit vervolgens de koelkastdeur en controleer of de lekkage aanhoudt. 

Contact

Nog steeds storing?

Als de storingsmelding niet verdwijnt of binnen een dag terugkeert, is er waarschijnlijk iets anders aan de hand. Sluit de watertoevoer af. Meld jouw storing via het storingsformulier of telefonisch via 030 2978012.

Zorg dat je een eventuele storingscode en jouw machinenummer bij de hand hebt. Het machinenummer vind je op de binnenzijde van de deur van jouw Cafitesse Excellence Compact.