• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Cafitesse Excellence Compact Black

SPOELEN

Koffiemachine spoelen.

Als je het prettig vindt om jouw Cafitesse Excellence Compact Black regelmatig te spoelen, kan dat. In principe is het voldoende om de wekelijkse en dagelijkse reiniging uit te voeren. 

 

Spoel jouw koffiemachine in 4 simpele stappen. 

Stap 1

ACTIVEER DE SPOELMODUS

Houd de rode stopknop ingedrukt en druk daarbij de knop rechtsonder (Enter) ingedrukt. Na ongeveer 2 tot 3 seconden ga je naar de reinigingsmodus. Let op dat je de rode stopknop al ingedrukt houdt voor je de knop rechtsonder indrukt, anders komt er een consumptie uit de machine.

Benodigdheden:

  • Bijgeleverde opvangbak

Stap 2

SELECTEER HET SPOELPROGRAMMA

Op het display zie je ‘Spoelen’ staan. Druk op ‘Enter’ (onderste knop rechts).

Stap 3

PLAATS DE OPVANGBAK

Op het display staat nu ‘Plaats opvangbak’. Je moet de bijgeleverde opvangbak plaatsen onder de uitloop. Mocht je die niet bij de hand hebben, neem dan een bak van tenminste 1 liter.

Stap 4

START HET SPOELEN

Zodra je de opvangbak heeft geplaatst, kun je op ‘Enter’ drukken. De koffiemachine start het spoelen. Dit duurt maximaal 5 minuten.

Let op! De vloeistoffen zijn heet. Raak ze dus niet aan. 

Contact

GING ER IETS MIS?

Als je na het spoelen van jouw Cafitesse Excellence Compact Black storingscode 71 in het display ziet, is het spoelen niet helemaal juist uitgevoerd. Herhaal de bovenstaande stappen. Mocht dit het probleem niet oplossen, meld jouw storing dan via het storingsformulier of telefonisch via 030 2978012.

Zorg dat je een eventuele storingscode en jouw machinenummer bij de hand hebt. Het machinenummer vind je aan de binnenzijde van de deur van jouw Cafitesse Excellence Compact Black.