Cafitesse Excellence Compact Black

SPOELEN

Koffiemachine spoelen.

Als u het prettig vindt om uw Cafitesse Excellence Compact Black regelmatig te spoelen, kan dat. In principe is het voldoende om de wekelijkse en dagelijkse reiniging uit te voeren. 

 

Spoel uw koffiemachine in 4 simpele stappen. 

Stap 1

ACTIVEER DE SPOELMODUS

Houd de rode stopknop ingedrukt en druk daarbij de knop rechtsonder (Enter) ingedrukt. Na ongeveer 2 tot 3 seconden gaat u naar de reinigingsmodus. Let op dat u de rode stopknop al ingedrukt houdt voor u de u de knop rechtsonder indrukt, anders komt er een consumptie uit de machine.

Benodigdheden:

  • Bijgeleverde opvangbak

Stap 2

SELECTEER HET SPOELPROGRAMMA

Op het display ziet u ‘Spoelen’ staan. Druk op ‘Enter’ (onderste knop rechts).

Stap 3

PLAATS DE OPVANGBAK

Op het display staat nu ‘Plaats opvangbak’. U moet de bijgeleverde opvangbak plaatsen onder de uitloop. Mocht u die niet bij de hand hebben, neem dan een bak van tenminste 1 liter.

Stap 4

START HET SPOELEN

Zodra u de opvangbak heeft geplaatst, kunt u op ‘Enter’ drukken. De koffiemachine start het spoelen. Dit duurt maximaal 5 minuten.

Let op! De vloeistoffen zijn heet. Raak ze dus niet aan. 

Contact

GING ER IETS MIS?

Als u na het spoelen van uw Cafitesse Excellence Compact Black storingscode 71 in het display ziet, is het spoelen niet helemaal juist uitgevoerd. Herhaal de bovenstaande stappen. Mocht dit het probleem niet oplossen, meld uw storing dan via het storingsformulier of telefonisch via 030 2977000.

Zorg dat u een eventuele storingscode en uw machinenummer bij de hand heeft. Het machinenummer vindt u aan de binnenzijde van de deur van uw Cafitesse Excellence Compact Black.