• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

imagexc4oe.png

Het schoonmaken, bijvullen en onderhouden van jouw koffiecorner(s) is een taak op zichzelf en bepalend voor de koffiebeleving van jouw eindgebruikers. Je persoonlijke D.E. team kan op jouw verzoek het hele verzorgingstraject uit handen nemen of alleen onderdelen ervan. De belangrijkste taken die wij onderscheiden zijn: 

  • Opstarten - het D.E team zorgt ervoor dat jouw machine(s) klaar zijn voor gebruik. De benodigde kennis over het onderhouden en bijvullen wordt bij installatie gedeeld. Hierna zetten we data en expertise in om de optimale schoonmaakroutes en bijvulmomenten te bepalen, zodat jij dagelijks kunt genieten van de perfecte koffiebeleving.
  • Reguliere verzorging - gebaseerd op de optimale schoonmaakroutes en bijvulmomenten zorgt het D.E team ervoor dat jouw machine(s) altijd schoon en gevuld zijn. Deze taken kunnen uitgevoerd worden door Kevin of één van zijn collega’s, of je kiest ervoor om dit juist zelf op te pakken – eventueel in samenwerking met een bestaande facilitaire partij. In het laatste geval word je in de opstartfase volledig getraind en ondersteund door ons D.E team.
  • Kwaliteitscontrole & advies - een continue kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom controleert een expert vanuit het D.E team iedere 2 weken de voorraden bij jou op locatie en of aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen wordt voldaan.

Wat het beste bij jouw situatie past en hoe je ontzorgd wilt worden door het D.E team bepaal je natuurlijk zelf. 

Heb jij interesse?

Vul dan het contactformulier hieronder in.