• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

image5p2u.png

Jacobs Douwe Egberts Professional webshop

Vind je het prettig om zelf in charge te zij als het gaat om je koffiebestelling? In onze webshop bestel je eenvoudig zelf online. Je kiest je bezorgfrequentie en welke koffiebonen of andere ingrediënten je geleverd wilt hebben. Bestel je liever vanuit je eigen interne bestelsysteem? Met een koppeling maken we dit mogelijk. Bestelling geplaatst? Dan kun je met track & trace je order op de voet volgen. 

Eén ding is zeker, met de Koffieplanner zit je nooit meer zonder koffie.

Bestel nu gemakkelijk online je koffie, thee & meer.

 

Huseyin, routeverkoop

"De perfecte koffiebeleving is heel persoonlijk. Daarom kom ik me ook persoonlijk voorstellen. Ik vind het belangrijk om jouw bedrijf en jullie koffiegebruik te leren kennen, zodat ik mee kan denken. Maar ook daarna kom ik op vaste momenten langs om ervoor te zorgen dat alles naar wens is en blijft. Door jullie keukenkastjes met alle benodigde ingrediënten te bevoorraden, bespaar ik jullie tijd. Die tijd kunnen jullie beter aan jullie kernkwaliteiten besteden.

Ieder z'n vak, toch?"

Neem contact op met routeverkoop

Verkrijgbaar bij alle groothandels

Plaatsen jullie regelmatig bestellingen bij een groothandel? Dan kun je dat ook combineren met je koffiebestelling. Al onze ingredienten zijn namelijk verkrijgbaar bij de bekende groothandels zoals Sligro, Bidfood, Hanos en Makro.