• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Ergonomie op kantoor

Het kantoor is vandaag de dag niet alleen een plek om te werken, maar ook een plek om elkaar te ontmoeten. Bij Jacobs Douwe Egberts Professional weten we dat mooie kantoormomenten die medewerkers dichter bij elkaar brengen vaak in de koffiecorner tot stand komen. Van een goed gesprek, tot een luisterend oor. Van even samen bijpraten tot er weer samen tegenaan gaan. Mooie momenten op kantoor starten met een goede kop koffie of thee.  

Tegenwoordig hoor je het overal, ergonomie is een hot topic. En dit is maar goed ook! Zorg dragen voor je medewerkers is belangrijk. Het verhoogt productiviteit, beperkt ziekteverzuim én bevordert de omgang met medewerkers. Precies daar komt de koffiecorner weer goed van pas! 

 

....ontdek hoe wij dit doen.... 

Kom achter je bureau vandaan 

Zo’n koffiemomentje geeft je ogen wat rust. Je ogen krijgen heel wat te verduren. Zonder dat je het doorhebt, staar je de hele dag naar je laptop, smartphone, tablet Des te belangrijker dus om af en toe achter je bureau vandaan te komen en langs de koffiecorner te wandelen. Ga even weg van alle schermen en neem een heerlijk kopje koffie of thee. Staar wat uit het raam of klets lekker bij met een collega. Gun je ogen wat rust en ga er nadien weer helemaal opgeladen tegenaan. 

Maak je hoofd leeg 

Wil je er even tussenuit? Dat kan! Loop naar je koffiecorner en vul je lege kopje bij de Cafitesse Excellence Compact Touch. Gedurende enkele seconden is het enige waar je aan kan denken dat heerlijke kopje koffie dat je zo naar binnen speelt.  

Met je Cafitesse Excellence Compact Touch combineer je het beste van twee werelden: hoge kwaliteit koffie en een ruime keuze aan koffiesoorten. Neem vervolgens plaats in de koffiecorner en geniet! Laat je gedachten even links liggen en voer een leuk gesprek met een van je collega’s.