• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Onbezorgd de vakantie door

De vakaties zijn leuk, maar stressvol. Reden genoeg om er even tussenuit te knijpen. Maar kun je als koffieverantwoordelijke van jouw werkplek wel op vakantie gaan?

Júíst tijdens de vakantieperiode mogen je collega’s namelijk niet zonder koffie komen te zitten. Geen zorgen: met deze vier tips laat je de koffiezaken niet onbeheerd achter, en geniet je van jouw welverdiende rust.


Tip 1: Bestel genoeg

Ook tijdens je vakantie kun je ervoor zorgen dat uw collega’s er comfortabel (op koffie gebied dan) bij zitten. Bijvoorbeeld door vóór vertrek een flinke voorraad koffie, thee en overige benodigdheden aan te leggen. Of om de JDE Professional herhaalbestellingen aan te zetten.

 

Tip 2: Richt de koffiecorner efficiënt in

Je wilt op de eerste dag terug van vakantie natuurlijk niet horen dat de melkcupjes onvindbaar waren. Richt daarom de koffiecorner zo overzichtelijk mogelijk in: collega’s moeten theezakjes, suikerklontjes, koffiemelk, roerstaafjes, kopjes én lepeltjes in één oogopslag kunnen vinden. En gelukkig heb je een voorraad aangelegd, dus kun je alles zo vol mogelijk achterlaten.


Tip 3: Laat instructies achter

Natuurlijk: je slaat nét je boek open, bellen jouw collega’s omdat de koffiebonen op zijn. Vervelend, én onnodig: je kunt namelijk je koffievoorziening op een door jouw gekozen tijdstip laten blijven leveren tijdens je vakantie én de link naar de schoonmaakinstructies voor al onze machines met collega's delen! Zodat jouw collega’s precies weten hoe ze voor de koffiemachine moeten zorgen in je afwezigheid. Je kunt ‘m ook op de kantoorcloud zetten of rondmailen; als jouw collega’s maar weten waar ze deze kunnen vinden.


Tip 4: Schakel een professional in

Bang dat je collega’s zelfs met de handleiding erbij nog hulp nodig hebben? Wees dan niet bang om een professional in te schakelen: neem gerust contact met ons op. Dan nemen wij het voor je over en kan jij weer verder met je boek!