Word de perfecte gastheer

met L'OR Lucente PRO

De Ultieme Gastvrijheid

Laat jouw gasten, klanten en collega's de ultieme koffiebeleving ervaren met de Lucente PRO: een prachtig vormgegeven koffiemachine voor iedereen die smaak en variatie waardeert.

Gouden standaard in koffie

L'OR Lucente PRO is speciaal ontwikkeld voor jouw bedrijf. Een kleine oplossing met grote resulaten. Ontdek de gouden combinatie van de hoogste kwaliteit espresso en de beste machine, en word de perfecte gastheer. Met, uiteraard, ultiem gemak.

Bekijk de machine

Ga voor niets minder dan goud

Elke L'OR capsule is van dezelfde hoge kwaliteit. Om het beste aroma en de beste smaak te bieden, zorgen we dat alles perfect is: de hoge kwalteit en exclusief geselecteerde bonen, de complexe melanges, het zorgvuldig branden en malen van de bonen. Ga voor niets minder dan goud!

Indrukwekkend design

De koffiemachine is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik in kleine organisaties, boardrooms of boetieks. Het Italiaans ontwerp zal indruk maken op jouw gasten en collega's. Maar bovenal, de L'OR Lucente PRO is zeer eenvoudig in het gebruik en heeft geen technicus nodig voor onderhoud.

Verhoog jouw standaard in koffie

Bijpassende melkschuimer en luxe dispenser

Naast deze prachtige machine zijn er luxe accessoires beschikbaar. Kies een bijpassende melkschuimer of een luxe capsule dispenser.

Bekijk de accessoires

De ultieme variatie

Met L'OR Lucente PRO kun jij jouw gasten en collega's laten genieten van de beste koffie. De speciaal ontwikkelde capsules bewaren de aroma's beter dan voorheen, en bieden daardoor een intense smaak.

LUNGO ELEGANTE is een feest van finesse die zijn weerklank vindt in het aroma van cederhout, een vleugje verse amandelen en een bloemig boeket.

 

LUNGO ESTREMO, een gedurfde melange, is een mystieke rit door het verleidelijke aroma van donker gebrande espresso, verrijkt met kruidige tonen om een krachtige en volle koffie-ervaring te realiseren, geïnspireerd door extremen.

 

Het rijke, zoete aroma van DECAFFEINATO is slechts de ouverture van deze elegante espresso, gekenmerkt door noten van cacao en een hint van wilde bessen, voor een buitengewone espresso ervaring.

RISTRETTO is gemaakt van hoogwaardige Arabica-bonen,
afkomstig uit Brazilië, Indonesië, Kenia en Colombia. Aldaar groeit deze bonensoort op koele, hooggelegen plekken voor een rijke en aromatische smaak. Dankzij de donkere branding is de Ristretto een intens krachtige blend.

LUNGO PROFONDO combineert verrassende noten van geroosterde amandelen en zoethout om een zeer diepe aromatische magie te creëren.


FORZA is een solide espresso koffie die zijn kracht ontleent aan Arabica bonen van hoge kwaliteit. Deze melange heeft een
complex aroma met een vleugje van eik, noten en kruiden.

Gemak en exclusiviteit gecombineerd

Gemak en luxe sluiten elkaar niet uit. Beter nog, ze vullen elkaar aan. Het typisch Italiaanse ontwerp heeft een luxe uitstraling, terwijl je voor de installatie alleen maar de stekker in het stopcontact hoeft te steken.

Perfecte oplossing voor jouw kledingwinkel

"Ik geniet echt van de L'OR Lucente PRO voor mijn winkel. Ik serveer tot 25 kopjes per dag. Het is de ideale oplossing voor kleinere locaties, zoals die van mij."

Gebruiksgemak in de boardroom

"De machine was in no time geïnstalleerd. Het systeem is echt perfect voor onze boardroom."

Aantrekkelijk voor kleine bedrijven

"De prijs per kop heeft ons overtuigd. L'OR Lucente PRO is de juiste oplossing voor ons. De concurrerende machineprijs heeft ons over de streep getrokken."


Vergelijken?

L'OR PROMESSO

De ultieme oplossing voor jouw bedrijf. Maximale beschikbaarheid dankzij de eenvoudig te bedienen, bij te vullen en schoon te maken machine.

 

Ontdek L'OR PROMESSO