Maak het verschil 

met je vertrouwde thee

 

 
fairtrade_pickwick_logo.png

Pickwick en Fairtrade werken samen

Thee drinken op het werk nu nóg (h)eerlijker

Pickwick geeft niet alleen om de kwaliteit van de thee, maar ook om de boeren die de thee verbouwen en de planeet die we samen delen. Daarom introduceert Pickwick nu acht Fairtrade smaken die het internationale Fairtrade keurmerk van Max Havelaar voeren. Deze thee is duurzaam geproduceerd en zorgt voor betere leef- en werkomstandigheden van thee-arbeiders in ontwikkelingslanden.

Fairtrade infographic

Geniet van (h)eerlijke thee

Acht populaire smaakvarianten

Het Pickwick Fairtrade assortiment bestaat uit acht populaire smaken. English Tea, Earl Grey, Forest Fruit, Green Tea Lemon, Rooiboos, Citroen, Green tea Pure en Munt zijn vanaf nu verkrijgbaar met het Fairtrade keurmerk. Deze (h)eerlijke acht theevarianten zitten bovendien in een gesloten envelop, die gewoon bij het oud papier kan. Een milieubewuste keuze!

Pickwick en Fairtrade

Maak het verschil met uw vertrouwde thee

English Tea Blend

Earl Grey

Rooibos

Forest Fruit

Green Tea Pure

Green Tea Lemon

Fairtrade bamboe theekist, 6-vaks

Maak uw (h)eerlijke theebeleving compleet

De acht smaakvolle Fairtrade blends worden aangeboden in een gesloten papieren envelop. Deze passen perfect in de vernieuwde Fairtrade 6-vaks bamboe theekist, die volledig gevuld met (h)eerlijke thee wordt geleverd.

Bekijk product

Weet u waar thee vandaan komt?

De theeplant (Camellia sinensis) komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië, maar wordt tegenwoordig over de gehele wereld in (sub-)tropische gebieden geteeld. Pickwick haalt haar thee voornamelijk uit Malawi, India, Sri Lanka en Indonesië. In deze landen heerst namelijk het perfecte klimaat en de plantages zijn hooggelegen. Daar wordt de thee alleen maar lekkerder van!

Ontdek meer van Pickwick