Hoe zorg jij voor een koele werkplek?

Ondanks de tegenvallende lente temperaturen verwachten we weer record hittes deze zomer, hoe zorg je deze zomer voor verkoeling op de werkvloer? Eén van de aspecten die hierbij een belangrijke rol spelen, is een relevant koffie- en thee aanbod dat inspeelt op de behoeftes van de nieuwe werkgeneratie. Daarom introduceert Jacobs Douwe Egberts Cafitesse Cold, de snelst gezette ijskoffie!

chev.png

 

 

 

 

 

 

Zoveel variatie, waarom IJskoffie?

IJskoffie heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen en is gegroeid van specialty uit de koffiecafés voor hipsters naar een mainstream product. De jongere generaties maken kennis met koffie drinken dankzij de vaak zoete ijskoffie variaties met melk en toppings. Wist je bijvoorbeeld dat 20% van alle koffiedrinkers regelmatig koud koffie drinkt en dat ijskoffie het hele jaar door gedronken wordt? Op deze trend wordt ingespeeld met dit nieuwe ijskoffie concept. Medewerkers en studenten zullen deze toevoeging waarderen wat bijdraagt aan motivatie, prestatie en een positieve ervaring van de werkplek.

“Vorig jaar hebben we een pilot uitgevoerd bij studenten en medewerkers van de Hogeschool Utrecht. Zij beoordelen de ijskoffies uit de Cafitesse Hot & Cold gemiddeld met een rapportcijfer 8.”

Aldus Pleuni van Kessel, Sr. Category Manager Cafitesse bij 
Jacobs Douwe Egberts Professional.

Duurzaam én efficiënt

De impact op het milieu speelt een belangrijke rol in de keuze voor koffie- en thee faciliteiten. Onder perfecte omstandigheden wordt de koffie in de Cafitesse fabriek in Joure geproduceerd.

 

"Cafitesse is één van onze meest duurzame zetsystemen. Dankzij o.a. de lokale productie met groene stroom en de circulaire verwerking van de koffiedroes weten we bij Cafitesse het maximale uit de koffieboon te halen en tegelijkertijd de CO₂ voetafdruk te beperken. Duurzaam van boon tot kop, echt verantwoord genieten!"

Aldus Clara Palazzi, Manager Sustainability bij Jacobs Douwe Egberts.

 

Cafitesse koffie is een ultiem gemaksconcept. Door het unieke zetsysteem wordt de koffie uiterst efficiënt en snel gezet. Wist je bijvoorbeeld dat er in 17 seconde al een heerlijke ijscappuccino kan worden gezet? Benieuwd naar alle voordelen van Cafitesse Cold? Klik dan hier.

Gezonde energyboost

Uit recent onderzoek is gebleken dat ijskoffie één van de favoriete drankjes onder Generatie Z en Millennials is. Het is een gezonder alternatief voor frisdrank of energiedrankjes. Ook bevat het minder calorieën en suiker en is een verfrissende manier om tijdens een warme zomerdag gehydrateerd te blijven tijdens de werk- of studiedag. Net als warme koffie bevat ijskoffie cafeïne, wat bijdraagt aan energie en alertheid.

Kantoor en universiteit 

Het Cafitesse Cold concept is van toegevoegde waarde binnen verschillende omgevingen. Zowel op een universiteit, hogeschool of binnen de kantooromgeving. Ook kan je met dit concept een tentamen of behaald resultaat vieren door op deze momenten te kiezen voor slagroom, verschillende toppings en siropen. Op deze manier wordt ijskoffie een ware traktatie die je volledig kan personaliseren.

Dit alles draag bij aan een aantrekkelijke werk- en studie omgeving en hiermee verras je je werknemers en laat je zien dat je wat extra’s biedt wat zorgt voor sociale verbondenheid op kantoor.

De roadshow

Momenteel vindt de Cafitesse Cold roadshow plaats door heel het land. Doormiddel van de elektrische Cafitesse Cold bus kan er kennis worden gemaakt met de mogelijkheden van het concept. De reacties zijn veelbelovend en bewijzen dat je je kan onderscheiden door aan jouw dranken aanbod ijskoffie toe te voegen. De huidige krappe arbeidsmarkt is gesprek van de dag, daarbij staat het aantrekken én behouden van jong talent hoog op de agenda. Met Cafitesse cold kan je je als werk- of leeromgeving onderscheiden en deze zomer voor éxtra verkoeling zorgen; Cold as ice.

Nummer #1 koffieleverancier van Nederland

Voor het derde jaar op een rij is Jacobs Douwe Egberts in 2022, door ruim 478 facilitair managers, verkozen tot dé nummer 1 partner in de categorie koffieleveranciers van Facto. Een mooie waardering door onze klanten, waar wij heel trots op zijn!

Meer lezen over hoe dit tot stand is gekomen? Klik dan hier.